پنجشنبه 19 آذر 1394 / 13:21|کد خبر : 928|گروه : اجتماعی

سه بیمار مشکوک به آنفولانزای حاد در قروه بستری شدند

سه بیمار مشکوک به آنفولانزای حاد در قروه بستری شدند

مدیر شبکه بهداشت و درمان قروه گفت: سه بیمار مشکوک به آنفولانزا در بیمارستان شهید بهشتی قروه بستری شدند.

به گزارش سراب خبر ، مدیر شبکه بهداشت و درمان قروه در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج، اظهار داشت: طی چند روز گذشته 5 بیمار مشکوک به آنفولانزای حاد در بیمارستان شهید بهشتی بستری شدند که با انجام آزمایش و نمونه‌گیری، جواب نمونه‌گیری از 2 نفر این افراد منفی بود و از بیمارستان ترخیص شدند.

صادق ابراهیمی با بیان اینکه افراد یاد شده مبتلا به عفونت ریوی بودند، افزود: از 3 بیمار مشکوک دیگر نیز نمونه‌گیری لازم به عمل آمده و نمونه‌ها به سنندج ارسال شده که منتظر جواب آزمایش آنان هستیم.

به گفته این مسئول بیماران یادشده در بخش ایزوله بیمارستان تحت مراقبت‌های پزشکی قرار دارند که دو نفر از آنان کودکان 5 و 10 ساله از اعضای یک خانواده و نفر سوم یک خانم باردار است.

ابراهیمی افزود: جواب نمونه‌گیری بیماران یادشده بین 6 تا 10 روز پس از انجام نمونه‌گیری داده می‌شود و در این مدت مراقبت‌های لازم از آنان به عمل می‌آید.

وی با اشاره به علایم این بیماری که همانند آنفلوآنزای فصلی است، افزود: تب با درجه بالا، سرفه، گرفتگی یا آب‌ریزش بینی، گلودرد، بدن درد، سردرد، لرز، خستگی که بعضی اوقات می‌تواند مفرط باشد و اسهال و استفراغ از جمله علائم این بیماری است.

ابراهیمی درباره راه‌های مراقبت از خود و خانواده در برابر این بیماری، اظهار کرد: در حال حاضر باید احتیاط‌های معمول برای آنفلوآنزا را انجام داد که شامل پوشاندن جلوی دهان و بینی به هنگام عطسه و سرفه‌کردن با یک دستمال کاغذی که باید پس از مصرف حتما دور انداخته شود و مخصوصا از عطسه کردن در کف دست باید خودداری شود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان قروه خاطرنشان کرد: باید دست‌ها را مرتب شست و در صورت نبودن آب و صابون از ژل پاک کننده استفاده شود و اگر کسی بیمار شد در خانه استراحت کند .

مدیر شبکه بهداشت و درمان قروه افزود: بیماران مبتلا به بیماری‌های قلبی، ریوی، کلیوی، دیابت، آسم و نیز زنان باردار و افراد کهنسال بیشتر از دیگران در معرض ابتلا به بیماری هستند.

وی افزود: همچنین کودکان به علت سیستم دفاعی ضعیف بیشتر به این بیماری مبتلا می‌شوند وچون این بیماری واگیردار است در مکان‌های عمومی امکان انتقال این بیماری زیاد است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با تشخیص به موقع و درمان بیماری، جای نگرانی وجود ندارد اما باید بر روی راه‌های پیشگیری از ابتلا به بیماری بیشتر تمرکز کرد.

گفتنی است در قرن بیستم ویروس آنفلوآنزا در سال 1918 شیوع پیدا کرد و تا امروز آمار مرگ و میر یک سیر نزولی را طی کرده، به این صورت که در آغاز فعالیت این ویروس مرگ‌های دسته‌جمعی حتی 40 میلیون نفر در یکسال گزارش شده است اما به مرور کاهش یافت.

 امروزه گونه‌های جدیدتر این ویروس مانند آنفلوآنزای پرندگان یا آنفلوآنزای خوکی نیز ظهور کرده‌اند.




برچسب ها :

آنفولانزاقروهسراب خبرمشکوک

نظرات کاربران :

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید!

دیدگاه های ارسالی شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نام *
 

کد امنیتی
 
   
فیلــــم
بیشتــر
فینال جام جهانی کشتی نروژ؛ حسن یزدانی - دیوید تیلور
حضور مردم شهرستان قروه در راهپیمایی موتوری و خودرویی ۲۲ بهمن ۹۹
اجرای طرح شهید سلیمانی و ویزیت رایگان گروه جهادی چشم پزشکی در قروه
ویدیویی غم انگیز از به رگبار بسته شدن خودروی شهید جمال کریمی
باشگاه 9 ماهه ی روستای مالوجه هنوز آب و گاز ندارد
فینال جام جهانی کشتی نروژ؛ حسن یزدانی - دیوید تیلور
حضور مردم شهرستان قروه در راهپیمایی موتوری و خودرویی ۲۲ بهمن ۹۹
اجرای طرح شهید سلیمانی و ویزیت رایگان گروه جهادی چشم پزشکی در قروه
ویدیویی غم انگیز از به رگبار بسته شدن خودروی شهید جمال کریمی
باشگاه 9 ماهه ی روستای مالوجه هنوز آب و گاز ندارد
پربازدیدترین های یک ماه اخیر

ADS In Website

ADS In Website