یکشنبه 11 مرداد 1394 / 08:03|کد خبر : 80|گروه : سیاسی

یادداشت/با تاسی از سخنان رهبر انقلاب/

مدیران کردستان به جای موضع‌گیری در فکر اصلاح امور باشند

مدیران کردستان به جای موضع‌گیری در فکر اصلاح امور باشند

انتقاد و تذکر نقاط ضعف، همواره به عنوان یکی از دستاویزهای اصلاح و تحول شناخته شده است که علاوه بر ارائه راهکارهای نو در رفع مشکلات می تواند در بهبود اوضاع بکار گرفته شود، در این بین مسئولان و متولیان دستگاه‌های دولتی سهم عمده‌ای را به عنوان یکی از مؤثرترین بخش‌های جامعه در بکارگیری این انتقادها و تذکرات در راستای اصلاح امور دارند.

به گزارش سراب خبر، به نقل از نوای آبیدر، رسانه‌ها به مثابه پل ارتباطی مردم و مسئولان عهده‌دار وظیفه انتقال دقیق، صریح و روشن اخبار در كوتاه‌ترین زمان ممكن هستند که سرعت، دقت و صداقت از شاخصه‌های مهم این ارتباط به حساب می آید.


نقش حیاتی و کارکردی خبرنگاران و رسانه‌ها به عنوان بازوی توانمند اطلاع رسانی با استفاده از صداقت، دقت و سرعت در انتقال اخبار  جایگاه رسانه ها در بهبود عملکرد و اصلاح نواقص مدیران ومسئولین را دو چندان می‌كند.


مسلماً انتقاد به عملکرد و فعالیت گاهی اوقات خبرنگاران را به طرح سوالاتی می‌کشاند که شاید به مذاق برخی از مدیران و مسئولان دستگاه‌های اجرایی خوش نیاید؛ در این بین ضرورت همکاری مسئولان با رعایت اصل صداقت و خونسردی در پاسخگویی به سوالات خبرنگاران پیش از پیش احساس می شود.


یقیناً تلاش مدیران اجرایی دستگاه‌های دولتی در استان کردستان در راستای بهبود و توسعه همه جانبه استان بر کسی پوشیده نیست، اما نکته شایان توجه اینکه نباید از سنگ‌اندازی‌های برخی افراد که مانع از اجرای صحیح امورات محوله می‌شوند، غافل شد. افرادی که سیبل انتقادی خبرنگاران قرار گرفته و عملکرد آنها زیر سئوال می‌رود، اما موضع‌گیری آنها در برابر موج انتقادی این ابهام را ایجاد می‌کند که چرا مدیرانی که کارهای خود را تمام و کمال انجام داده‌اند و هیچ نقصی در کارشان وجود ندارد، باید مورد انتقاد رسانه‌ها و خبرنگاران قرار گیرند؟ آیا سیاه نمایی و بزرگنمایی در کار است؟ و یا...


" سیاست سوال را با سوال جواب دادن" رویکردی بود که دولت نهم و دهم در جواب‌گویی به نقد و انتقاد رسانه‌ها به کار گرفته شد و فقدان صداقت با رسانه‌ها در پیش گرفته شد که به الگویی برای برخی مدیران استانی و شهرستانی بدل شد که به عنوان شاهراهی برای پیچ دار کردن مسائل به کار گرفته شد به گونه‌ای که اگر خبرنگار و یا رسانه‌ای سعی در روشن کردن افکار عمومی داشتند، با هزاران تهمت و اتهام ادامه راه را برای او سخت و در بسیاری از موارد ناممکن می ساختند.


حال با این وصف، پس از روی کار آمدن "دولت تدبیر و امید" و به قولی "دولت اعتدال" شعار «انتقاد پذیری و آزادی بیان رسانه‌ها» گوش فلک را کر و روزنه‌هایی از امید را به روی رسانه‌های منتقد گشود، اما در کمال ناباوری و عملاً در جریان سفر رییس جمهور به کُردستان با حذف رسانه‌های منتقد در جلسات و نشست‌های مختلف، عکس این شعار محقق شد و این سوی امید  رو به خاموشی نهاده و نقد و نقاد به عنوان میهمان ناخوانده در جلسات راه داده نشد.


اگر این پرسش مطرح است که اگر دغدغه اصلی مدیران و حتی شخص رئیس جمهور، «مردم و ملت ایران» است و تمامی هم و غم آنها خدمت صادقانه به دور از هر نوع بزرگ نمایی و تخلف بوده، دلیل اصلی حذف خبرنگاران منتقد و بعضاً خشم آنها در مقابل سوالات این دست خبرنگاران چیست؟


در صورت گزارش تخلف اداری مدیری یا مسئولی، اگر خبرنگاری از مدیران رده بالاتر سوالی بپرسد، آیا از کوره در رفتن و متهم کردن وی به سیاه نمایی پاسخ صحیح و قابل قبولی است؟ آیا نمی‌توان با استدال و منطق دلایل قانع کننده‌ای را برای خبرنگاران و روشن سازی قضیه آورد؟


آگاهی از وضعیت اداری و تخلفات جزو اصلی‌ترین حقوق شهروندی محسوب می شود که از الزامات آن صداقت و برخورد صحیح مسئولین با قضیه است، اما گویا مدیران سخنان مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و نگرانی‌های ایشان را مبنی بر تلاش در راستای اصلاح امور را فراموش کرده‌اند.


مگر غیر از این است که با هر حرکت اشتباه و موضع‌گیری‌های غیر اصولی مدیران و مسئولان کشور خصوصاً در استان کردستان دشمن خوشحال شده و یک قدم به اهداف خود نزدیک می شود؟


قطع به یقین انتقاد از کارکرد برخی مسئولان دستگاه‌های دولتی در استان کردستان در راستای بهبود اوضاع و شرایط موجود بوده نه تخریب و ایجاد تشویش و جو سازی، لذا مدیران استانی به‌جای موضع‌گیری های بی‌اساس که نتیجه‌ای جز رکود و تبدیل استان به مردابی از اندیشه های نو و کاربردی خواهد شد، در فکر اصلاح امور باشند.


لازم به ذکر است، نباید خبرنگاران و فعالان رسانه‌های جمعی منتقد که به عنوان عاملین تغییر و نکته‌یابانی ظریف شناخته می‌شوند که تنها تلاششان رشد و شکوفایی استان بر مبنای اخلاق کاری و دلسوزی اجتماعی بوده با غرض‌ورزی‌های شخصی در کوچه پس کوچه‌های بایدها و شایدها گم شوند

انتهای پیام/




برچسب ها :

سراب خبراخبار کردستانشهرستان قروهمسئولان کردستانانتقاد

نظرات کاربران :

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید!

دیدگاه های ارسالی شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نام *
 

کد امنیتی
 
   
فیلــــم
بیشتــر
فینال جام جهانی کشتی نروژ؛ حسن یزدانی - دیوید تیلور
حضور مردم شهرستان قروه در راهپیمایی موتوری و خودرویی ۲۲ بهمن ۹۹
اجرای طرح شهید سلیمانی و ویزیت رایگان گروه جهادی چشم پزشکی در قروه
ویدیویی غم انگیز از به رگبار بسته شدن خودروی شهید جمال کریمی
باشگاه 9 ماهه ی روستای مالوجه هنوز آب و گاز ندارد
فینال جام جهانی کشتی نروژ؛ حسن یزدانی - دیوید تیلور
حضور مردم شهرستان قروه در راهپیمایی موتوری و خودرویی ۲۲ بهمن ۹۹
اجرای طرح شهید سلیمانی و ویزیت رایگان گروه جهادی چشم پزشکی در قروه
ویدیویی غم انگیز از به رگبار بسته شدن خودروی شهید جمال کریمی
باشگاه 9 ماهه ی روستای مالوجه هنوز آب و گاز ندارد
پربازدیدترین های یک ماه اخیر

ADS In Website

ADS In Website