دوشنبه 20 مهر 1394 / 08:10|کد خبر : 594|گروه : اقتصادی

یک کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی:

علی رغم وجود امکانات و پتانسیل های مناسب روند رشد و توسعه استان کردستان مطلوب نیست

علی رغم وجود امکانات و پتانسیل های مناسب روند رشد و توسعه استان کردستان مطلوب نیست

یک کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی در گفتگویی اختصاصی گفت: استان کردستان از هر نظر دارای پتانسیل های مناسب از جمله منابع و معادن، کشاورزی و نیروی انسانی مستعد می باشد اما این رشد و توسعه استان با این امکانات و پتانسیل ها هماهنگ نبوده و استان را به لحاظ تولید در رده های اخر کشور قرار داده است .

صمد رستمی کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی و مسئول امور آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان قروه در گفتگو با خبرنگار سراب خبر به سوالات خبرنگار ما در ارتباط با وضعیت رکود در بازار سرمایه گذاری پاسخ داد که دعوت می شود خواننده این گفتگو باشید.

 

سراب خبر: باتوجه به امکانات موجود در استان کردستان وضعیت تولید در استان چگونه است؟

استان کردستان از هر نظر دارای پتانسیل های مناسب از جمله منابع و معادن، کشاورزی و نیروی انسانی مستعد می باشد اما این رشد و توسعه استان با این امکانات و پتانسیل ها هماهنگ نبوده و استان را به لحاظ تولید در رده های اخر کشور قرار داده است و متاسفانه وضعیت تولید در استان کردستان وضعیت مناسبی نیست.

سراب خبر: هم اکنون بیش از 80 درصد از کارخانجات شهرستان قروه تعطیل هستند، با توجه به این وضعیت نقش شهرک صنعتی قروه را در استان چگونه ارزیابی می کنید؟

با توجه به اینکه رشد و توسعه جامعه متاثر از رشد تولید می باشد،بنابراین بیش از انتظارات مردم و جامعه از مسئولین انتظار می رود اهمیت به امر تولید در استان از سوی مسئولین بیشتر باشد چرا که رشد تولید می تواند ریشه تمام مشکلات اجتماعی و بعضا سیاسی که ریشه در بیکاری دارد را بخشکاند اما از آنجایی که بیشتر کارخانجات شهرستان قروه در تعطیلی به سر می برند شهرک صنعتی قروه نیز نتوانسته است نقش خود را به خوبی در استان کردستان ایفا نماید.


سراب خبر: به نظر شما دلیل تعطیلی 80 درصد از کارخانجات شهرستان چیست؟

کمبود نقدینگی و نبود سرمایه گذاری از دلایل اصلی تعطیلی کارخانجات در شهرستان قروه می باشد که زمینه بیکاری و سرگردان شدن کارگران کارخانجات را نیز ایجاد کرده است،بنابراین باید به فکر علاج بود و برای جلوگیری از رکود بیشتر و احیای واحدهای راکد با عنایت به نام گذاری این سال به نام سال دولت و ملت همدلی و همزبانی از سوی مقام معظم رهبری لازم است دولت محترم برنامه ریزی مدونی را برای ارتقای این استان داشته باشد.

 سراب خبر: چرا شهرستان قروه از نبود سرمایه گذار رنج می برد؟

می توان به پاسخ این سوال در چند بخش اشاره نمود که عدم پرداخت تسهیلات کم بهره برای واحدهای تولیدی نوپا،عدم تقویت صندوق ضمانت سرمایه گذاری به منظور تسهیلات لازم برای سرمایه گذارها و عدم تسریع در اجرای کامل طرح تحول اقتصادی، از آن جمله می باشد.

سراب خبر: راهکار شما برای احیای واحدهای صنعتی راکد در شهرستان چیست؟

می توان با تقویت شهرک های صنعتی قروه و تقویت شرکت ها به منظور تهیه و تملک زمین و فراهم نمودن زیرساخت های لازم برای واگذاری به سرمایه گذار با شرایط مطلوب و نیز با افزایش قابل ملاحظه اعتبارات ،کمک های فنی و اعتباری به شرکت ها و شهرک های صنعتی به منظور احیا سرمایه گذاری های انجام شده و کمک به راه اندازی واحدهای راکد در صنایع کوچک قدم موثری در افزایش رونق تولید و احیای واحدهای صنعتی راکد در شهرستان قروه برداشت.




برچسب ها :

سرمایه گذارسرمایه گذاریصمد رستمیاستاد دانشگاهقروهسراب خبرواحدهای راکد

نظرات کاربران :

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید!

دیدگاه های ارسالی شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نام *
 

کد امنیتی
 
   
فیلــــم
بیشتــر
فینال جام جهانی کشتی نروژ؛ حسن یزدانی - دیوید تیلور
حضور مردم شهرستان قروه در راهپیمایی موتوری و خودرویی ۲۲ بهمن ۹۹
اجرای طرح شهید سلیمانی و ویزیت رایگان گروه جهادی چشم پزشکی در قروه
ویدیویی غم انگیز از به رگبار بسته شدن خودروی شهید جمال کریمی
باشگاه 9 ماهه ی روستای مالوجه هنوز آب و گاز ندارد
فینال جام جهانی کشتی نروژ؛ حسن یزدانی - دیوید تیلور
حضور مردم شهرستان قروه در راهپیمایی موتوری و خودرویی ۲۲ بهمن ۹۹
اجرای طرح شهید سلیمانی و ویزیت رایگان گروه جهادی چشم پزشکی در قروه
ویدیویی غم انگیز از به رگبار بسته شدن خودروی شهید جمال کریمی
باشگاه 9 ماهه ی روستای مالوجه هنوز آب و گاز ندارد
پربازدیدترین های یک ماه اخیر

ADS In Website

ADS In Website