چهارشنبه 5 آبان 1400 / 08:28|کد خبر : 5681|گروه : اجتماعی

بی توجهی به ورزش قروه ادامه دارد؛

حال ناخوش «بوکس» قروه؛ تمرین ورزشکاران در تاریکی!

حال ناخوش «بوکس» قروه؛ تمرین ورزشکاران در تاریکی!

تمرین در تاریکی، نبود اسپانسر و گرفتاری در میان وعده های مسئولان؛ از جمله مشکلاتی است که دامن ورزش بوکس قروه را گرفته و در میان موفقیت های بی شمار ورزشکاران ادامه دارد.

به گزارش سراب خبر، 6 باشگاه با 150 بوکس کار و 7 مربی در شهرستان قروه فعالیت دارند. ورزشکارانی که با کمترین امکانات و نبود زیرساخت های ورزشی استاندارد موفقیت های ملی بسیاری را کسب کرده اند. موفقیت هایی که به گفته رئیس هیئت بوکس شهرستان قروه شامل 16 مدال کشوری و ملی پوش شدن چندین نفر می شود.

زیرساخت صفر...

«محمدرضا آئینی» با بیان اینکه ورزش بوکس از پر افتخارترین ورزش های شهرستان است، به کمبود امکانات و ضعف زیرساختی ورزش اشاره کرد. «تا سال 99 در مجموعه ورزشی شهید چمران سالنی در اختیار هیئت بوکس بود اما به دلیل یکسری مشکلاتی که آن سالن داشت مناسب تیم نبود لذا بعد از تلاش فراوانی موفق شدیم مجموعه ورزشی شهرک دانش را برای هیئت بگیریم و کارمان را آغاز کنیم.»

سالنی که در اختیار هیئت بوکس قرار گرفت هم چندان تعریفی نداشت. «آئینی» از پشیمانی برای تحویل گرفتن این سالن گفت. «وقتی سالن شهرک دانش را تحویل گرفتیم بیش از 70 درصد قابل استفاده نبود و از نظر زیرساختی بسیار مشکل داشت، این سالن برق و آب و گاز و سرویس بهداشتی و ... نداشت و وضعیت به گونه ای بود که پشیمان شدیم از تحویل گرفتن آن.»

او و تیمش اما ناچار شدند به تجهیز سالن بپردازند. «بالغ بر 70 میلیون تومان برای تأمین زیرساخت ها و تأسیسات لازم همانند کف پوش و گرفتن امتیازات آب و برق و گاز و... در کنار فعال کردن منزل سرایداری در این سالن هزینه کردیم و همه مبالغ هم از جیب خودمان بود و معلوم هم نیست آیا بازگردد یا نه؟!»

سالن ورزشی شهرک چمران که به نام کوهنورد فقید «سامان نعمتی» نامگذاری شده باید بتواند جمعیت شهرک را پوشش دهد این در حالی است با وجود کمبود امکانات چنین امری تحقق نخواهد یافت. مطابق سخنان «آئینی» در حال حاضر در این سالن ورزشی تیم کاراته و ژیمناستیک هم تمرین می کنند و زیرساخت های سالن برای تمرینات این ورزشکاران مناسب نیست.

تمرینات در تاریکی...

گرچه آن طور که رئیس هیئت بوکس شهرستان قروه می گوید اخیراً 600 متر کفپوش برای سالن توسط اداره ورزش و جوانان تهیه شده اما این در کنار قطعی یکساله برق سالن چندان به چشم نمی آید.

«محمدرضا آئینی» با بیان اینکه 10 میلیارد برای کابل کشی برق هزینه شد، از هدر رفت این هزینه گفت. «برای برق کشی هزینه کردیم اما با آغاز به کار طرح مسکن ملی در هم جواری سالن ورزشی شهرک و گودبرداری که انجام شد تمام هزینه ای که برای برق کشی شد هدر رفت.»

مطابق سخنان او بیش از یک سال است سالن ورزشی شهرک دانش برق ندارد و علیرغم تلاش هایی که شد و تأکیدات فرماندار و نماینده مجلس رئیس شرکت توزیع برق قروه حاضر به همکاری و وصل کردن برق نیست. این در حالی است که کابل های برق به دلیل گودبرداری مسکن ملی قطع شده و شرکت برق باید پاسخ گو باشد.

در میان گفته های «آئینی» نکته جالب اینجاست که مسکن ملی در فضای سبز شهرک دانش جانمایی شده و این یعنی تغییر کاربری فضای سبز شهرک به مسکونی و نابودی فضای سبز و نادیده گرفتن حقوق شهروندان این منطقه...

بی توجهی مسئولان به ورزش...

رئیس هیئت بوکس قروه در ادامه خطاب به نماینده مجلس درخواست تعیین بودجه ورزشی برای تأمین زیرساخت های ورزشی را داشت. «باید نماینده مجلس توجه ویژه ای به حوزه ورزش و نوسازی و تجهیز زیرساخت های ورزشی باشد. در این چند سال مسئولان آن طور که باید برای ورزش کار نکرده اند و فقط وعده داده اند.»

بوکس قروه امتیازات ویژه ای دارد. از این امتیازات می توان به موفقیت نونهالان بوکس کار اشاره کرد که قهرمانی های بسیاری دارند و همچنین سهمیه ای که برای تیم ملی هیئت بوکس دارد هم از دیگر امتیازات این هیئت است.

مطابق اظهارات «آئینی» برای ورزش هزینه کردن ارزش دارد چرا که سالم سازی جامعه را در پی دارد. او که به دنبال تجهیز سالن است برای توسعه فضای سبز هم برنامه دارد و می خواهد چمن مصنوعی ایجاد کند و ورزش های هوازی را هم داشته باشد.  

تمرین با رینگ غیراستاندارد...

اما مشکل دیگری که هیئت بوکس دارد در نداشتن رینگ استاندارد است. رینگی که از نظر «آئینی» از سال 70 بوده و 6 سال هم در محوطه باز مانده و به طور کامل فرسوده شده و خطر جدی برای ورزشکاران دارد.

او با تأکید بر اینکه خرید رینگ تازه 150 میلیون تومان اعتبار نیاز دارد، گفت که «اگر به ما چوب داده شود می توانیم همین رینگ را بازسازی کرده و حداقل برای چند سال دیگر از آن استفاده کنیم.»

آن طور که این ورزشکار می گوید شهر قروه در استان کردستان تنها شهری است که رینگ استاندارد ندارد و این را هم از چشم مسئولان در سنوات گذشته می داند که کمکاری کرده اند.

«آئینی» پدر بوکس استان را متعلق به شهرستان قروه می داند. «وقتی بوکس قروه اینقدر حرفه ای است چرا از یک رینگ استاندارد بهره مند نیست؟ ورزشکاران ما سه دهه می شود روی رینگی کار می کنند که مستهلک شده و با این وجود افتخارات بسیاری را هم کسب می کنند.»  

اسپانسر ورزشی نیاز اساسی...

رئیس هیئت بوکس قروه سپس به مشکل اصلی ورزشکاران و یا هیئت ورزشی شهرستان پرداخت. مشکلی به نام نبود اسپانسر دائمی برای تیم های ورزشی. «خب برای اسپانسر باید این مورد در شورای اداری و شورای ورزش مصوب و سپس میزان مشارکت تعیین و در نهایت سهم هیئت ها هم اعلام شود و به این شیوه است که می توان اسپانسری همیشگی داشت.»

به گفته «آئینی» باید اسپانسر برای ورزش هایی انتخاب شود که خروجی خوبی داشته باشند و در سطح ملی و بین المللی بدرخشند. او نبود امکانات و جای خالی اسپانسر را مانعی برای پیشرفت ورزشکاران دانست و بیان کرد که «همین مسئله باعث شده که ملی پوشان بوکس نتوانند در سطح بین المللی کار کنند لذا نیاز است حوزه اسپانسر ورزشی نهادینه و از معادن سطح شهرستان برای این کار کمک گرفته شود.»   

نگاه شورای شهر به ورزش...

«آئینی» که عضو شورای شهر قروه هم است از توجه شورای شهر به حوزه ورزش خبر داد. «در شورای شهر برنامه ای که داریم ایجاد مراکز تجاری در اطراف استادیوم چمران و تختی با هدف درآمد پایدار برای ورزش است این مراکز با مجوز لازم می توانند درآمد داشته باشند و به هیئت های ورزشی کمک کنند.»

او به دید مثبت روی توسعه ورزش پایدار به خصوص در حوزه ورزش بانوان تأکید کرد و از ایجاد شغل برای ورزشکاران گفت. «ایجاد شغل برای ورزشکاران قهرمانی ضروری است در همین قروه ورزشکارانی هستند که بیکارند و باید آینده شغلی آنان تضمین شود.»

از آمار تا واقعیت...

آن طور که «آئینی» می گوید اگر زیرساخت های ورزشی در شهرستان مهیا و تجهیز شوند می توان مسابقات کشوری بوکس و اردوی تیم ملی بوکس را در شهرستان داشت. شهرستانی که گرچه براساس آمارهای کاغذی سرانه ورزشی بالایی را دارد اما در واقعیت و براساس مشاهدات میدانی نه تنها سرانه ورزشی بالایی ندارد بلکه از نظر زیرساختی در حد بسیار پایین بوده و نیاز است متولیان ورزش و جوانان دست از آمارهای کاغذی بردارند و فکری به حال روزگار ناخوش ورزش در قروه با وجود 3 هزار و 200 ورزشکار در قالب 27 هیئت فعال با 14 سالن ورزشی داشته باشند.

کردپرس



برچسب ها :


نظرات کاربران :

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید!

دیدگاه های ارسالی شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نام *
 

کد امنیتی
 
   
فیلــــم
بیشتــر
فینال جام جهانی کشتی نروژ؛ حسن یزدانی - دیوید تیلور
حضور مردم شهرستان قروه در راهپیمایی موتوری و خودرویی ۲۲ بهمن ۹۹
اجرای طرح شهید سلیمانی و ویزیت رایگان گروه جهادی چشم پزشکی در قروه
ویدیویی غم انگیز از به رگبار بسته شدن خودروی شهید جمال کریمی
باشگاه 9 ماهه ی روستای مالوجه هنوز آب و گاز ندارد
فینال جام جهانی کشتی نروژ؛ حسن یزدانی - دیوید تیلور
حضور مردم شهرستان قروه در راهپیمایی موتوری و خودرویی ۲۲ بهمن ۹۹
اجرای طرح شهید سلیمانی و ویزیت رایگان گروه جهادی چشم پزشکی در قروه
ویدیویی غم انگیز از به رگبار بسته شدن خودروی شهید جمال کریمی
باشگاه 9 ماهه ی روستای مالوجه هنوز آب و گاز ندارد
پربازدیدترین های یک ماه اخیر

ADS In Website

ADS In Website