دوشنبه 17 دی 1397 / 21:33|کد خبر : 4304|گروه : سیاسی

فتنه زمین سوخته در سال 98

فتنه زمین سوخته در سال 98

در جواب کسانی که فتنه 1398 را انکار می‌کنند ما در این تحلیل و تحلیل های آتی به تشریح مرحله‌ به‌ مرحله فتنه‌ ها خواهیم پرداخت تا سازوکارهای مشخصی علیه این فتنه‌ ها در افکار عمومی ایجاد گردد.

به گزارش خبرنگار سراب خبر، سمیرا دهقانی رییس واحد دانشگاه آزاد اسلامی قروه امروز در یادداشت تازه خود نوشت:

در جواب کسانی که فتنه 1398 را انکار می‌کنند ما در این تحلیل و تحلیل های آتی به تشریح مرحله‌ به‌ مرحله فتنه‌ ها خواهیم پرداخت تا سازوکارهای مشخصی علیه این فتنه‌ها در افکار عمومی ایجاد گردد.

استراتژِی زمین سوخته قبلاً در تهاجمات نظامی کاربرد زیادی داشت اما امروز با رویکردهای متفاوتی در همه حوزه‌ها طراحی می‌گردد. ایران اسلامی چند سالی است به‌صورت زیرپوستی موردتهاجم استراتژِی زمین سوخته قرارگرفته است اما هیچ‌گاه تحلیل گران داخلی نسبت به آن واکنش مناسب نداشته‌اند که دلایل این امر هرچه باشد وضعیت امروز کشور از اثرات ویرانگر این استراتژی است.

در این استراتژی ظرفیت‌ها یک ملت نشانه گرفته می‌شود و با سنگ‌اندازی در مسیر رشد و توسعه آن ظرفیت‌ها به توقف، اجبار می‌شود و در مرحله بعد به عقب‌گرد و ویرانه سازی این ظرفیت‌ها مبادرت می‌گردد.

امروز در حوزه اقتصادی ما آلوده این استراتژی هستیم و به همین خاطر آینده مبهمی برای تقویت اقتصاد پیش روی ماست و رویکردهای فعلی نخواهد توانست به رهایی منجر گردد. دلیل این ناتوانی پرسش هایی است که در تضاد آشکاری برای مقابله در ذهن ها می پروراند:

دلیل آنکه چین و هند و روسیه برای مقابله با دلار به اجماع رسیده‌اند ولی کشور ما در این مسیر لاک‌پشتی حرکت می‌کند چیست؟ بیش از یک سوم تبادلات اقتصادی ایران با چین است چر واحد پولی بومی کشورها جایگزین دلار نمی‌شود؟ چرا در بعضی از کشورهای مهم بعضاً چند ماهی سفیر نداریم آیا بستن قراردادهای بین‌المللی بدون سفیر امکان‌پذیر است؟ آیا در شرایط متلاطم اقتصادی، کارآفرین انگیزه و امنیت کافی برای ورود خواهد داشت؟ آیا کسب‌وکارها در شرایط تلاطم اقتصادی می‌توانند با تمام ظرفیت فعال باشند؟ آیا قدرت خرید مردم به‌عنوان نیروی محرکه تولید وخدمات در شرایط داخلی امروز که این قدرت خرید با ضعف شدید مواجه شده است می‌تواند انگیزه دهنده تولید داخلی باشد؟آیا بودجه تقدیمی 98 می تواند راه های مقابله را تقویت نماید؟چرا شتابی برای جلوگیری از تشدید مشکلات دیده نمی‌شود؟ چرا مردم در فشار نگه‌داشته شده‌اند؟ اگر تحریم‌ها علت اصلی این وضعیت است پس چرا کشور درگذشته با نبود امکانات فعلی با چنین روندی مواجه نبوده است؟ اگر تحریم‌ها مسبب این فشارهاست چرا سازوکارهای داخلی برای مقابله ایجاد نمی‌گردد؟ چرا افکار عمومی را به موضوعات کم‌اهمیت هدایت می‌شود؟ چرا جنجال‌های سیاسی برای انحراف از مطالبات مردمی در دستور کار قرارگرفته است؟ آیا فقط جمهوری اسلامی مورد هجمه‌های تحریمی است؟ چرا بیکاری جوانان به فراموشی سپرده‌شده است؟ آیا روند فعلی اشتغال جوابگوی سیل عظیم متقاضیان کار خواهد بود؟ علت فعالیت‌های نمایشی و زمان‌بر چیست؟ چرا فرصت اندک کنونی برای مقابله با چالش‌ ها به‌ راحتی هدر می‌رود؟ چرا اراده‌ها برای تغییر با سیل عظیم تخریب‌ها مواجه می‌شوند؟در شرایطی که آمریکا در بدترین شرایط تاریخی خود قرار دارد که فروپاشی آن در آینده نزدیک قابل‌تصور است چرا همچنان برای مقابله با آن،ظرفیت های داخلی بسیج نمی‌شود؟ آیا برای رهایی از مشکلات داخلی باید به انتظار همدلی اروپا نشست؟ آیا کشورهایی که خود دچار مشکلات عدیده هستند توانایی نجات کشور ما را از شرایط کنونی را دارا هستند یا این پیکر نیمه‌ جان به‌ عنوان طعمه‌ای برای نجات خود می‌پندارند؟ آیا انتظارات به‌حق مردم را زیاده‌ خواهی ملت باید دانست؟ آیا تسهیلات نمایشی بانک‌ها برای تقویت اشتغال  و کارآفرینی جوابگوست؟

استراتژی زمین سوخته در سال 98 با شدت بیشتری برای رسیدن به هدف نهایی اجرا خواهد شد و به همین خاطر اگر برای مقابله با آن،تدابیر قوی اندیشیده نشود ضربات کوبنده‌ای بر پیکره ضعیف شده اقتصاد داخلی خواهد خورد که بعضاً قابل جبران نخواهد بود. هر آنچه در سال 97 در حوزه اقتصاد دیده شد در جهت تهاجم همه‌جانبه برای تشدیدبی‌سابقه استراتژی  زمین سوخته در سال 1398 است.

در جواب کسانی که فتنه‌های 98 را که رهبر معظم انقلاب چندی پیش هشدار آن را نیز ارائه فرمودند واقعی نمی‌دانند، باید گفت یکی از همین فتنه‌ها زمین سوخته است که توانمندی‌های کنونی را نشانه رفته است و درصدد است پیکره نیمه‌جان اقتصاد داخلی به مرده‌ای متعفن تبدیل و همچنین توانمندی‌های نظامی را به توقف تاریخی اجبار نماید.

زمین سوخته می‌تواند اعتراضات مسالمت‌آمیز جامعه را به جنگ‌های داخلی و نفرت عمومی سوق دهد و از این اوضاع آشفته هر آنچه که ساخته‌شده است با طرفه‌العینی به ویرانه تبدیل گردد. سکوت در مقابل هر بی‌عملی همان همراهی با این استراتژی است که باکمال تأسف در بین خواص این سکوت ذلت‌باربه‌وفور دیده می‌شود.

 

 



برچسب ها :


نظرات کاربران :

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید!

دیدگاه های ارسالی شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نام *
 

کد امنیتی
 
   
فیلــــم
بیشتــر
فینال جام جهانی کشتی نروژ؛ حسن یزدانی - دیوید تیلور
حضور مردم شهرستان قروه در راهپیمایی موتوری و خودرویی ۲۲ بهمن ۹۹
اجرای طرح شهید سلیمانی و ویزیت رایگان گروه جهادی چشم پزشکی در قروه
ویدیویی غم انگیز از به رگبار بسته شدن خودروی شهید جمال کریمی
باشگاه 9 ماهه ی روستای مالوجه هنوز آب و گاز ندارد
فینال جام جهانی کشتی نروژ؛ حسن یزدانی - دیوید تیلور
حضور مردم شهرستان قروه در راهپیمایی موتوری و خودرویی ۲۲ بهمن ۹۹
اجرای طرح شهید سلیمانی و ویزیت رایگان گروه جهادی چشم پزشکی در قروه
ویدیویی غم انگیز از به رگبار بسته شدن خودروی شهید جمال کریمی
باشگاه 9 ماهه ی روستای مالوجه هنوز آب و گاز ندارد
پربازدیدترین های یک ماه اخیر

ADS In Website

ADS In Website