یکشنبه 1 مرداد 1396 / 08:14|کد خبر : 3311|گروه : اجتماعی

یادداشت

زندگی مشترک و شبکه های اجتماعی

زندگی مشترک و شبکه های اجتماعی

امروزه بسیاری از زندگی های مشترک با شبکه های اجتماعی گره خورده است و رنگ زندگی را تغییر داده.

به گزارش خبرنگار سراب خبر، گاهی خیلی آرام و بی سر و صدا رخ می دهد به گونه ای که روزها و حتی ماه ها از ان می گذرد و هنوز هم متوجه نمی شویم که در کجای زندگی ما جا خوش کرده است.

نگاه ها تغییر می کند، دیگر علاقه ای برای صحبت کردن وجود ندارد ، سکوت تمام فضای خانه را پر می کند و در این میان تنها صدای تق تق و یا تیک تیک و چیک چیک کیبوردهای گوشی های لمسی به گوش می رسد و ...

کسی کاری به کار دیگر ندارد و هر کس در لاک خود فرورفته است و گاهگاهی برای خالی نماندن عریضه صدای غرغری در فضا می پیچد و در این میان کودکان تنها خیره هستند به زندگی مشترکی که قرار است الگویی برای زندگی انان باشد.

متاسفانه امروزه شبکه های اجتماعی دامن می زنند به بروز طلاق های عاطفی که همسران دیگر علاقه ای به ارتباط چهره به چهره و سخن گفتن با یکدیگر ندارند و غرق در فضایی دروغین و خیالی هستند که به نظر خود انها شاید حقیقی تر از آن نیز وجود ندارد.

بسیاری از افراد بسیار خرسند هستند که توانسته اند در گروه هایی با چند هزار نفر جمعیت عضو باشند و نظرات خود را با این افراد که مشخص نیست چقدر از زندگی او اطلاع دارند در میان بگذارند و بسیاری نیز بر این باورند که در حال پیشرفت و در حال توسعه اطلاعات خود می باشند.

این در حالی است که واقعیت ماجرا چیز دیگری است و بیش از آن که اطلاعات فرد توسعه یابد مسیر ویرانی سنگ بنای زندگی اش توسعه یافته است.

متاسفانه بی توجهی به فرزندان و بی توجهی به زندگی مشترک از جمله آسیب هایی هستند که امروزه در خانواده ها با ظهور شبکه های اجتماعی خودنمایی می کنند و کمتر کسی به فک مقابله با آن می باشد.

امروزه شبکه های اجتماعی بیش از هر چیز دیگری سایه بر زندگی افراد کشیده اند و فاصله های یک زندگی مشترک را گسترش داده اند.

در سال های نه چندان دور اگر مشکلی برای مرد خانه و یا زن یک خانه پیش می آمد،، قبل از هر چیز آن را با همسر خود در میان می گذاشت اما هم اکنون همسران در رده های چندم بیان واقعیات زندگی قرار گرفته اند و پیش از انها این دوستان اجتماعی هستند که از مسائل و مشکلات افراد در زمینه های متفاوت آگاه می شوند.

نگران کننده تر آنجاییست که برخی افراد نقش همسر به عنوان تسکین دهنده و آرامش دهنده را فراموش کرده اند و به دنبال امنیت و آرامش در شبکه های مجازی و گروه های تلگرامی هستند.

پرخاشگری، تندخویی، بی حوصلگی و حواس پرتی از جمله رفتارهایی هستند که در خانواده های مبتلا به شبکه های مجازی بیشتر خودنمایی می کنند 

در این میان مسئولین فرهنگی باید بیش از هر زمان دیگری هوشیارانه در راستای فرهنگ سازی استفاده از این شبکه ها در نهاد خانواده تلاش داشته باشند و زمینه های استفاده مناسب از شبکه های اجتماعی را ایجاد کنند.

تهیه فیلم های سینمایی، اجرای تئاتر های خیابانی، برگزاری همایش های خانوادگی و برپایی کلاس های مشاوره در این خصوص از جمله اقداماتی است که می توان در راستای نهادینه ساختن فرهنگ استفاده مناسب از شبکه های مجازی اجرا نمود.

انتظار می رود تا در کنار مسئولین خانواده ها نیز بیشتر بر حقیقت شبکه های مجازی توجه داشته باشند و از بروز چنین رفتار های پرخطری جلوگیری کنند.




برچسب ها :

طلاقزندگی مشترکشبکه های اجتماعیفاصلهمشکلاتهمسرانکودکانطلاق های عاطفی

نظرات کاربران :

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید!

دیدگاه های ارسالی شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نام *
 

کد امنیتی
 
   
فیلــــم
بیشتــر
فینال جام جهانی کشتی نروژ؛ حسن یزدانی - دیوید تیلور
حضور مردم شهرستان قروه در راهپیمایی موتوری و خودرویی ۲۲ بهمن ۹۹
اجرای طرح شهید سلیمانی و ویزیت رایگان گروه جهادی چشم پزشکی در قروه
ویدیویی غم انگیز از به رگبار بسته شدن خودروی شهید جمال کریمی
باشگاه 9 ماهه ی روستای مالوجه هنوز آب و گاز ندارد
فینال جام جهانی کشتی نروژ؛ حسن یزدانی - دیوید تیلور
حضور مردم شهرستان قروه در راهپیمایی موتوری و خودرویی ۲۲ بهمن ۹۹
اجرای طرح شهید سلیمانی و ویزیت رایگان گروه جهادی چشم پزشکی در قروه
ویدیویی غم انگیز از به رگبار بسته شدن خودروی شهید جمال کریمی
باشگاه 9 ماهه ی روستای مالوجه هنوز آب و گاز ندارد
پربازدیدترین های یک ماه اخیر

ADS In Website

ADS In Website