دوشنبه 22 خرداد 1396 / 08:25|کد خبر : 3197|گروه : اجتماعی

سقوط آزاد/

وقتی موزه سکه و تمبر قروه جای خود را به نمایشگاهی هفتگی می دهد

وقتی موزه سکه و تمبر قروه جای خود را به نمایشگاهی هفتگی می دهد

در حالی که بیش از یک سال از وعده احداث موزه سکه و تمبر در شهرستان قروه می گذرد روز گذشته شاهد افتتاح نمایشگاه هفتگی سکه و تمبر در این شهرستان بودیم.

به گزارش خبرنگار سراب خبر ، 22 دی ماه سال 94 بود که رییس اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری شهرستان قروه از افتتاح موزه سکه و تمبر در سال 95 در این شهرستان خبر داد ( متن خبر ) که این خبر به منزله تحولی گسترده در حوزه فرهنگ و هنر استان کردستان به شمار می رفت اما پس از گذشت بیش از یکسال و نیم و پس از کش و قوس های فراوان در عدم بازسازی مناسب ساختمان هشت ضلعی پارک رضوان توسط شورای شهر و شهرداری موزه سکه و تمبر کم کم به وعده ای دیگر از وعده های فراموش شده دولتمردان تبدیل شد تا اینکه روز گذشته شاهد افتتاح نمایشگاه سکه و تمبر در شهرستان قروه آن هم در داخل اداره میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری بودیم.

متاسفانه ضعف مجموعه شهرداری در بازسازی و مناسب سازی ساختمان هشت ضلعی پارک رضوان که مدت مدیدی از بلا استفاده بودن آن می گذرد از یک سو و بی توجهی مسئولین امر در اختصاص مکان دیگری برای احداث موزه سکه و تمبر در شهرستان قروه از سوی دیگر دلیلی بر آن شده است تا یک موزه با شیبی تند به سمت نمایشگاهی عادی و هفتگی سقوط کند.

این شرایط در حالی رخ می دهد که نمایشگاهی عادی نیز پس از یک هفته تعطیل می شود و بازخورد آن نیز به عنوان بازخوردی کوچک از احداث موزه در نظر گرفته خواهد شد و شاید در پس اطلاع رسانی ضعیف به دلیل استقبال نه چندان خوب مردم احداث موزه نیز کان لم یکن تلقی گردد؛ حال آنکه موزه با یک نمایشگاه هفتگی تفاوت بسیاری دارد و خود به عنوان یک عامل موثر در جذب گردشگر در بلند مدت محسوب می گردد.

ثبت یک موزه سکه و تمبر در شهرستان قروه نه تنها بسیاری از گردشگران داخلی و خارجی را به سمت این منطقه جذب خواهد کرد بلکه شاید دلیلی بشود تا مسئولین ما آستینی بالا بزنند و همتی کنند و دستی به سر و روی حمام قصلان که قدمتی به قدمت حمام وکیل شیراز دارد، بیاورند و یا باباگرگر را که در کنار جاذبه سیاحتی و تفریحی دارای مصارف بی بدیل پزشکی است از جاده ای مستهلک و غبار گرفته و انزوایی دور از شان خارج کنند.

متاسفانه بی توجهی و کم رغبتی و شعارزدگی های خسته کننده به یک رویه عادی در میان برخی از مسئولین تبدیل شده است که هیچ اقدام و عملی در کار ندارند و تنها با سخنانی چون باید این بشود و باید آن بشود به برگزاری جلساتی بیهوده اکتفا می کنند حال انکه چه کسی می خواهد این باید ها را عملی سازد!!؟




برچسب ها :

موزه سکه و تمبرقروه احداث موزهسقوط آزادنمایشگاه سکه و تمبر

نظرات کاربران :

فرهنگی [دوشنبه 22 خرداد 1396 | 14:25] پاسخ

به نظر من ساختمان هشت ضلعی پارک رضوان باید کتابخانه عمومی می شد .
وگرنه کارایی هیچگونه صنف نخواهد داشت .

دیدگاه های ارسالی شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نام *
 

کد امنیتی
 
   
فیلــــم
بیشتــر
فینال جام جهانی کشتی نروژ؛ حسن یزدانی - دیوید تیلور
حضور مردم شهرستان قروه در راهپیمایی موتوری و خودرویی ۲۲ بهمن ۹۹
اجرای طرح شهید سلیمانی و ویزیت رایگان گروه جهادی چشم پزشکی در قروه
ویدیویی غم انگیز از به رگبار بسته شدن خودروی شهید جمال کریمی
باشگاه 9 ماهه ی روستای مالوجه هنوز آب و گاز ندارد
فینال جام جهانی کشتی نروژ؛ حسن یزدانی - دیوید تیلور
حضور مردم شهرستان قروه در راهپیمایی موتوری و خودرویی ۲۲ بهمن ۹۹
اجرای طرح شهید سلیمانی و ویزیت رایگان گروه جهادی چشم پزشکی در قروه
ویدیویی غم انگیز از به رگبار بسته شدن خودروی شهید جمال کریمی
باشگاه 9 ماهه ی روستای مالوجه هنوز آب و گاز ندارد
پربازدیدترین های یک ماه اخیر

ADS In Website

ADS In Website