شنبه 23 اردیبهشت 1396 / 10:40|کد خبر : 3090|گروه : اجتماعی

تحلیلی بر سومین مناظره انتخابات ریاست جمهوری

وحشت روحانی از محبوبیت روزافزون حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی/دست خالی دولت در مباحث اقتصادی رو شد

وحشت روحانی از محبوبیت روزافزون حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی/دست خالی دولت در مباحث اقتصادی رو شد

در این میان حسن روحانی که انتظار می رفت در روز ولادت حضرت امام زمان (عج) اخلاق را در دستور کار انتخاباتی خود قرار دهد نتوانست عصبانیت و نگرانی خود را از افزایش روز افزون محبوبیت حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی پنهان کند

به گزارش خبرنگار سراب خبر ، مناظره سوم و در نهایت آخرین مناظره انتخاباتی کاندیداهای ریاست جمهوری نیز به پایان رسید اما به راستی این مناظره ها و بخصوص آخرین مناظره چه پیام هایی را به همراه داشت؟!

تیم دولت یازدهم (روحانی،جهانگیری،هاشمی طبا) به خوبی در این مناظره وحشت و نگرانی خود را از افزایش روزافزون محبوبیت حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی با طرح مسائل بی پایه و اساس و بدون سند و مدرک نشان دادند و همگان از کاهش آرای قابل توجه روحانی که نگرانی بیش از پیش وی را رقم زده بود مطلع شدند.

در مناظره سوم قبل از هر چیزی جهانگیری در حالی که به عنوان اولین کاندید در جایگاه قرار گرفته بود بدون توجه به سوال مجری برنامه از خود ، شروع به اتهام زنی نمود و بی برنامه گی خود را نشان داد که هیچ سخنی برای گفتن نداشت و تنها آمده بود تا تخریب نماید.

هاشمی طبا نیز که از همان ابتدا مسیر خود را مشخص کرده بود باز هم با بیانی نامشخص به حمایت از دولت پرداخت و هیچ سخنی برای خود نداشت.

در این میان حسن روحانی که انتظار می رفت در روز ولادت حضرت امام زمان (عج) اخلاق را در دستور کار انتخاباتی خود قرار دهد نتوانست عصبانیت و نگرانی خود را از افزایش روز افزون محبوبیت حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی پنهان کند و در حالی که پاسخی به سوالات مطرح شده از خود نداشت و سخنی درخصوص عملکرد اقتصادی دولت یازدهم برای وی متصور نبود شروع بعه اتهام زنی و طرح سوالاتی برای درگیر نمودن ذهن مخاطب کرد تا بتواند خود را از صحنه پاسخگویی دور کند.

وی در این مناظره به خوبی شخصیت واقعی خود را با بیان جملاتی ابهام برانگیز نشان داد و نتوانست برای اتهاماتی که به دیگر کاندیداها وارد ساخت دلیل و مدرکی بیاورد.

روحانی در این مناظره بیش از هر چیزی ضعف اقتصادی دولت یازدهم را به تصویر کشید و با اینکه به دنبال تخریب دیگر کاندیداها بود خود را تخریب نمود و آرای خود را به صورت قابل ملاحظه ای کاهش داد.

مسلما روحانی و جهانگیری که زخم خورده های مناظره دوم بودند خود را مهیای هجوم طوفانی به طرف های مقابل می کردند و حتی صرف نظر از سوالات، تلاششان بر این گمان و رفتار بود تا شاید آراء مردم را به نفع خود جلب کند اما آنچه که در فرصت های مناظره پدید آمد موجب شد تهمت ها و ادعاهایی طرح شود که محل اثبات آن در این مناظره ممکن نبود.

دولتی ها در این مناظره عملا دو قطبی دولت گذشته و خود را طراحی کرده بودند و در عین حال تلاششان بر این بود که هر سه کاندید دیگر را نمایندگان تفکر احمدی نژاد بدانند از این رو از هیچ گونه تهمت و ادعا و افترایی پرهیز نکردند.

طرف مقابل آقایان رئیسی، قالیباف و میر سلیم نیز مطلع از حملات مقابل بودند اما تلاششان بر نقد عملکردی دولت آقای روحانی و عبور از اتهام همراهی و همگامی با احمدی نژاد بودند.

شاید هرگز دولتی ها باور نمی کردند که طرف مقابلشان در حوزه اقتصادی حرفی برای گفتن داشته باشند اما هنگامی که این فرضیه غلط از آب در آمد با دادن آدرس های غلط و اتهام به بی اطلاعی و ندانستن و امثالهم سعی در انحراف افکار عمومی کردند. در حالی که طرف مقابل (آقایان رئیسی، قالیباف و میرسلیم) همچنان با آمار و ارقام ها و آدرس های صحیح و مستند اطلاعات مورد نظر خود را به مردم منتقل نمودند.

علیرغم همزمانی این مناظره با ولادت با سعادت امام عصر عج که قطعا انتظار عمومی بر این است که کسانی که خود را برای ریاست جمهوری کاندیدا کرده اند باید مراعات اخلاق مهدوی داشته باشند اما روحیه تهاجمی و پیش بینی قبلی و برنامه ریزی شده دولتی ها خصوصا شخص آقای روحانی فضا را به گفتمان نا متناسب شان مناظره تبدیل کرد.

نتیجه: 

در این مناظره به واقع معلوم شد :

دولت در فرایند اقتصاد و توسعه واقعا اقدامی چشمگیر نداشته است و حتی فرمانده ستاد مقاومتی هم (آقای جهانگیری) حرفی برای گفتن و استدلالی برای اثبات نداشت؛ نه پاسخگوی فساد اقتصادی بودند، نه پاسخگوی روند نظام بانکی، نه برنامه ای برای سامان دهی قانون هدف بندی و نه تدبیر و راهکاری برای توسعه صادرات و جلوگیری از خام فروشی نفت و این تا بدان جا بود که آقای روحانی افتخار به فروش نفت خام در سطح بالا کرد.

این مناظره نشان داد که دولت، گفتمانی درخور حتی اصلاح طلبان هم ندارند و نمی شد گفتمان ویژه ای را که حداقل آن را به گفتمان تدبیر و امید تلقی کرد را به خوبی و شفافیت مورد دقت و ارزیابی قرار داد.

 اما علیرغم تحقیر و حملات گاز انبری آقایان جهانگیری و روحانی به برنامه ها و نظرات طرف های مقابل نشان داد آقایان رئیسی، قالیباف و میرسلیم دارای برنامه ها و اطلاعات و نهایتا گفتمان مشترک با محوریت توجه به مردم، فقر،  تولید، اشتغال، تعاملات هدف مند با جهان، مبارزه با فساد داخلی و استکبار جهانی و نهایتا در مقابل زیاده طلبی های برجامی آمریکا و دیگران ایستادن را دارند و چون گذشته ای چالش برانگیز مثل دولت یازدهم ندارند  و می توانند اعتماد مردم را جلب کنند.

عصبانیت ویژه آقای روحانی در قسمت جمع بندی و پرخاش بی مهابا به آقای رئیسی و قالیباف که البته برخی از ارزش های انقلاب و دستگاه ها و ارکان های نظام را هم زیر سوال می برد (قوه قضاییه، دادگاه ویژه روحانیت و ....) قطعا مورد نقد اصلاح طلبان و طرفداران آقای روحانی قرار خواهد گرفت و نه تنها کمکی به افزایش آراء وی نخواهد کرد بلکه کاهش آن را نیز در پی خواهد داشت.




برچسب ها :

تحلیل انتخاباتتحلیل مناظرهانتخاباتریاست جمهوریدوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوریجبهه مردمیقروهرییس جمهور

نظرات کاربران :

م.ط [شنبه 23 اردیبهشت 1396 | 13:55] پاسخ

بای بای روحانی

دیدگاه های ارسالی شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نام *
 

کد امنیتی
 
   
فیلــــم
بیشتــر
فینال جام جهانی کشتی نروژ؛ حسن یزدانی - دیوید تیلور
حضور مردم شهرستان قروه در راهپیمایی موتوری و خودرویی ۲۲ بهمن ۹۹
اجرای طرح شهید سلیمانی و ویزیت رایگان گروه جهادی چشم پزشکی در قروه
ویدیویی غم انگیز از به رگبار بسته شدن خودروی شهید جمال کریمی
باشگاه 9 ماهه ی روستای مالوجه هنوز آب و گاز ندارد
فینال جام جهانی کشتی نروژ؛ حسن یزدانی - دیوید تیلور
حضور مردم شهرستان قروه در راهپیمایی موتوری و خودرویی ۲۲ بهمن ۹۹
اجرای طرح شهید سلیمانی و ویزیت رایگان گروه جهادی چشم پزشکی در قروه
ویدیویی غم انگیز از به رگبار بسته شدن خودروی شهید جمال کریمی
باشگاه 9 ماهه ی روستای مالوجه هنوز آب و گاز ندارد
پربازدیدترین های یک ماه اخیر

ADS In Website

ADS In Website