شنبه 16 اردیبهشت 1396 / 11:54|کد خبر : 3064|گروه : اقتصادی

فرمانده سپاه قروه در گفتگویی به مناسبت سالروز تاسیس سازمان بسیج سازندگی:

عمران و آبادانی در راس برنامه های بسیج سازندگی است/رفع محرومیت و زدودن چهره فقر از مناطق محروم در عرصه های جهادی

عمران و آبادانی در راس برنامه های بسیج سازندگی است/رفع محرومیت و زدودن چهره فقر از مناطق محروم در عرصه های جهادی

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه قروه به نقش بی بدیل بسیج سازندگی در راستای اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی و رفع محرومیت از چهره مناطق محروم اشاره نمود.

به گزارش خبرنگار سراب خبر ، سرهنگ سعید شعبانی فرمانده سپاه قروه با تبریک فرارسیدن سالروز تاسیس سازمان بسیج سازندگی اظهار داشت: فرارسیدن سالروز تاسیس سازمان بسیج سازندگی را به خدمت تمامی جهادگران عرصه پیشرفت و آبادانی و عمران و سازندگی تبریک عرض می نماییم.

وی افزود: با توجه به نقش و عملکرد خوب بسیج سازندگی سپاه پاسداران در جهت ایجاد اشتغال و رفع محرومیت و مردم یاری در سطح روستاها و مناطق کم برخوردار در طول چند سال اخیر به ضرورت تشکیل این نهاد بیشتر پی می بریم و این نشان دهنده درایت و نکته سنجی مقام معظم رهبری است.

فرمانده سپاه قروه خاطر نشان کرد: سپاه پاسداران و بخصوص بسیج سازندگی با تزریق وام های اقتصاد مقاومتی و ایجاد صنایع تبدیلی و زود بازده نقش بسزایی در ایجاد اشتغال و جلوگیری از مهاجرت و ایجاد مهاجرت معکوس انجام داده است.

وی ادامه داد: یکی دیگر از رسالت هایی که سپاه و بسیج سازندگی در راستای شعارهای سال جدید پیگیری می کند موضوع گفتمان سازی و تبیین فرهنگ اقتصاد مقاومتی در بین اقشار جامعه است که به خوبی از عهده آن برآمده است و بسیاری از طرح ها و پروژه های اقتصاد مقاومتی را با مشارکت مردمی به خوبی در سطح کشور به بهره برداری رسانده و باعث ایجاد اشتغال پایدار در جامعه بوده است.

شعبانی گفت: با توجه به نیاز جامعه به فرهنگ تولید و اشتغال و ایجاد صنایع زود بازده و تبدیلی و جلوگیری از خام فروشی بخصوص در حوزه صنعت و معدن ضروری است تا مجموعه اداری شهرستان خصوصا سازمان ها و نهادهای مرتبط با موضوع اقتصاد و کار و تولید هماهنگی و هم افزایی بیشتری با سپاه پاسداران داشته باشند تا در سال اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال بتوانیم گام های بلندی در راستای استفاده هر چه بیشتر از ظرفیت های شهرستان در جهت اشتغال و تولید و رفع معضل بیکاری به عمل آوریم.

اختصاص بیش از 10 میلیارد ریال اعتبار در اجرای طرح های محرومیت زدایی

علی رضویان مسئول بسیج سازندگی شهرستان قروه نیز در گفتگو با خبرنگار ما گفت: در طول سال های گذشته شاهد خدمات بسیج سازندگی در راستای رفع محرومیت و زدودن چهره فقر از مناطق محروم بوده ایم.

وی افزود: اختصاص بیش از 10 میلیارد ریال اعتبار در خصوص اجرای طرح های محرومیت زدایی از سوی بسیج سازندگی از جمله اقدامات موثر در راستای توسعه مناطق محروم بوده است.

وی تصریح کرد: در سال جدید نیز با توجه به شعار سال که از سوی مقام معظم رهبری به نام اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال نامگذاری شده است بسیج سازندگی در راستای ایجاد اشتغال بیشتر و توسعه تولید ملی به اجرای طرح های محرومیت زدایی در مناطق محروم خواهد پرداخت.

 

شایان ذکر است 17 اردیبهشت ماه سالروز تاسیس سازمان بسیج سازندگی در سال 79 به دستور مقام معظم رهبری است.




برچسب ها :

فرمانده سپاه قروهبسیجبسیج سازندگیسالروز تاسیس بسیج سازندگیقروهسپاه پاسداران

نظرات کاربران :

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید!

دیدگاه های ارسالی شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نام *
 

کد امنیتی
 
   
فیلــــم
بیشتــر
فینال جام جهانی کشتی نروژ؛ حسن یزدانی - دیوید تیلور
حضور مردم شهرستان قروه در راهپیمایی موتوری و خودرویی ۲۲ بهمن ۹۹
اجرای طرح شهید سلیمانی و ویزیت رایگان گروه جهادی چشم پزشکی در قروه
ویدیویی غم انگیز از به رگبار بسته شدن خودروی شهید جمال کریمی
باشگاه 9 ماهه ی روستای مالوجه هنوز آب و گاز ندارد
فینال جام جهانی کشتی نروژ؛ حسن یزدانی - دیوید تیلور
حضور مردم شهرستان قروه در راهپیمایی موتوری و خودرویی ۲۲ بهمن ۹۹
اجرای طرح شهید سلیمانی و ویزیت رایگان گروه جهادی چشم پزشکی در قروه
ویدیویی غم انگیز از به رگبار بسته شدن خودروی شهید جمال کریمی
باشگاه 9 ماهه ی روستای مالوجه هنوز آب و گاز ندارد
پربازدیدترین های یک ماه اخیر

ADS In Website

ADS In Website