شنبه 5 فروردین 1396 / 20:07|کد خبر : 2947|گروه : اقتصادی

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات:

تغییر سریع شرایط اقتصادی در گرو تداوم سیاست‌های موجود تا دو سال آینده است

تغییر سریع شرایط اقتصادی در گرو تداوم سیاست‌های موجود تا دو سال آینده است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با خوش‌بینی نسبت به دنبال کردن اقتصاد، شرط تغییر در شرایط اقتصادی را تداوم سیاست‌های موجود طی سال‌های 96 و 97 اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار سراب خبر، محمود واعظی عصر امروز در نشست شورای اداری شهرستان قروه که در فرمانداری برگزار شد، اظهار داشت: اشتغال دولتی را قبول نداریم و دولت نباید تصدی‌گری کند و تنها در بعد تصمیم‌گیری، نظارت و حمایت وارد عمل شود چراکه دولت رقیب بخش خصوصی نیست.

وی افزود: یکی از بندهای مهم اقتصاد مقاومتی نیز واگذاری امور اقتصادی به مردم است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه نباید به دنبال شغل جدیدی باشیم، گفت: اول باید مشاغل موجود حفظ شود.

واعظی یکی از نکات مورد توجه دولت تدبیر و امید را که برگرفته از رهنمودهای امام راحل و مقام معظم رهبری است، ایجاد فضای همدلی و صمیمیت اعلام کرد و افزود: سازندگی کشور با تفرقه و تشتط و کارهای حاشیه‌ای میسر نیست.

وی افزود: در ابتدای دولت تلاش برای تغییر فضایی بود که در همه زمینه‌ها به ارث برده بودیم و بر اساس ذات انقلاب ما که انقلابی فرهنگی است، بخش‌هایی را که نیازمند پول و منابع و اعتبار نبود، تغییر دادیم که این تغییر منجر به ایجاد همدلی بین قوا و نهادهای نظامی و دیگر نهادها و ارگان‌ها شد.

وی این تغییر را حرکت در مسیر رسیدن به هدف نظام برشمرد و گفت: طراحی برنامه‌ای مبتنی با ماهیت فرهنگی انقلاب و نیز در نظر گرفتن توسعه بر اساس آموزه‌های دینی، دو اصلی بود که ما را به هدف اول سوق داد.

وی به مساله سیاست خارجی نیز اشاره کرد و گفت: گاهی باید با پرداخت هزینه بر اصول خود در سیاست خارجی ایستادگی کنیم اما گاهی نیز با تاکتیک‌های کم‌هزینه می‌شود به هدف رسید و با کشورهای همسایه تنش و درگیری نداشت.

واعظی بازسازی روابط خارجی در چارچوب قانون اساسی و رهنمودهای امام راحل و مقام معظم رهبری در راستای رسیدن به منافع ملی را دیگر برنامه دولت در بعد سیاست خارجی اعلام کرد و گفت: به همین دلیل مذاکرات ایران با کشورهای 5+1 صورت گرفت و طولانی بودن آن تنها به دلیل سختی مذاکرات بود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به نتیجه‌بخش بودن مذاکرات، اظهار داشت: هرچند عده‌ای با طرح ابهام و تفسیر دل‌بخواهی بیانات رهبر معظم انقلاب که تیم مذاکره‌کننده را تیمی مومن انقلابی و دلسوز می‌دانستند، می‌خواستند این مذاکرات را بی‌نتیجه جلوه دهند، اما امروز شاهد شکل‌گیری فضای دیگری هستیم که در جهان، حرفی از ایران ستیز و اسلام‌ستیزی را شاهد نیستیم.

وی امن‌بودن ایران در نقطه ناامن و بحران‌زده جهان را دلیلی برای این نکته اعلام کرد و افزود: اگر روزی تلاش می‌شد تا ایران هم بخشی از این مشکل باشد، امروز ایران را بخشی از راه‌حل می‌دانند چرا که با هوشمندی رهبر انقلاب، توانسته‌ایم امنیت خود را حفظ کنیم.

به گفته واعظی، امنیت و انسجام زمینه‌ساز ورود به موفقیت‌های اقتصادی است و امروز که کشور در شرایط خوب داخلی و خارجی قرار دارد، می‌توانیم به درست بودن مسیر حرکت نظام اطمینان پیدا کنیم.

وی تاکید کرد: هیچ کس نمی‌تواند بگوید این موفقیت‌ها حاصل کار من است بلکه، حاصل مدیریت جمعی همه نهادها و ارگان‌ها و قوا در سایه رهنمودهای رهبری است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: امروز بستر برای کار فراهم شده و کارگاه برای توسعه تجهیز شده است.

واعظی، مثبت‌شدن همه شاخص‌های اقتصادی کشور در سال 95 را گامی مهم برشمرد و افزود: این رشد اتفاقی نیست و حاصل همین همبستگی و شرایط موجود است.

وی با یادآوری اینکه در سال دوم دولت تدبیر و امید، علاقه‌مند این رونق و تحول بودیم، افزود: تحریم‌ها و محدودیت‌ها این شرایط را برای ما مهیا نکرد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به افزایش فروش نفت و نیز ارتقاء سهمیه اوپک به قبل از تحریم‌ها هم اشاره داشت و افزود: بیرون گذاشتن نفت از اقتصاد و مثبت‌شدن تراز واردات غیرنفتی از آرزوهای امام  و رهبری و همه دلسوزان نظام بود که اتفاق افتاد.

وی بیکاری انباشته 10 سال گذشته در کشور را عاملی برای نشان داده نشدن بیش از 700 هزار شغلی دانست که پارسال ایجاد شد و افزود: نیازمند ایجاد سالانه یک میلیون شغل در 4 تا 5 سال آینده هستیم که از سال سوم، این تحرک قابل لمس می‌شود.

واعظی معیشت و اشتغال را دو دغدغه اصلی دولت اعلام کرد و افزود: مساله اقتصادی با تصمیم ناپخته و عجولانه به اقتصاد ضربه می‌زند که در سال‌های گذشته شاهد تزریق پول به اسم اشتغال بودیم اما عملا شغلی ایجاد نشد.

وی در ادامه با بیان اینکه هیچ تبعیض عمدی وجود ندارد و هیچ مسوولی آگاهانه  قائل به تبعیض نیست، افزود: باید اموری که احساس تبعیض می‌شود، متوقف شود.




برچسب ها :

وزیر ارتباطاتشهرستان قروهتسریع رشد اقتصادیسیاست های موجودقروه

نظرات کاربران :

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید!

دیدگاه های ارسالی شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نام *
 

کد امنیتی
 
   
فیلــــم
بیشتــر
فینال جام جهانی کشتی نروژ؛ حسن یزدانی - دیوید تیلور
حضور مردم شهرستان قروه در راهپیمایی موتوری و خودرویی ۲۲ بهمن ۹۹
اجرای طرح شهید سلیمانی و ویزیت رایگان گروه جهادی چشم پزشکی در قروه
ویدیویی غم انگیز از به رگبار بسته شدن خودروی شهید جمال کریمی
باشگاه 9 ماهه ی روستای مالوجه هنوز آب و گاز ندارد
فینال جام جهانی کشتی نروژ؛ حسن یزدانی - دیوید تیلور
حضور مردم شهرستان قروه در راهپیمایی موتوری و خودرویی ۲۲ بهمن ۹۹
اجرای طرح شهید سلیمانی و ویزیت رایگان گروه جهادی چشم پزشکی در قروه
ویدیویی غم انگیز از به رگبار بسته شدن خودروی شهید جمال کریمی
باشگاه 9 ماهه ی روستای مالوجه هنوز آب و گاز ندارد
پربازدیدترین های یک ماه اخیر

ADS In Website

ADS In Website