سه شنبه 24 اسفند 1395 / 11:13|کد خبر : 2911|گروه : اقتصادی

بازدید خبرنگاران از طرح های محرومیت زدایی و اشتغالزایی در شهرستان قروه/محرومیت زدایی در دل روستاها؛ خدمتی که بزرگترین سند افتخار برای سپاه در کردستان است

بازدید خبرنگاران از طرح های محرومیت زدایی و اشتغالزایی در شهرستان قروه/محرومیت زدایی در دل روستاها؛ خدمتی که بزرگترین سند افتخار برای سپاه در کردستان است

مسئول بسیج سازندگی شهرستان قروه در جریان بازدید اصحاب رسانه از طرح های محرومیت زدایی شهرستان گفت: خدمت به محرومان ومستضعفان افراد جامعه، سند افتخار بسیج سازندگی سپاه است.

به گزارش سراب خبر، به همت سازمان بسیج سازندگی سپاه بیت المقدس و بسیج رسانه استان در روز دوشنبه 23 اسفند، جمعی از اصحاب رسانه استان کردستان از طرح های محرومیت زدایی و اقتصاد مقاومتی در شهرستان قروه بازدید به عمل آوردند.

 

 

بسیج سازندگی کردستان در طول سال های اخیر از ظرفیت  و منابع خود در راستای محرومیت زدایی و ایجاد اشتغال به روستاهای دور افتاده و صعب العبور دسترسی پیدا کرده و اقدامات ارزشمندی را در زدودن محرومیت از چهره این روستاها انجام داده است.

 

 

در این بازدید، شهرستان قروه و روستاهای اطراف آن به عنوان نمونه ای از سایر شهرستان های دیگر در استان توسط سازما بسیج سازندگی کردستان انتخاب گردید تا گوشه ای از اقدامات سازندگی و محرومیت زدایی در این مناطق توسط خبرنگاران انعکاس بازدید شود.

 

 

روستاهای وینسار، قوچاق، حاجی آباد و سرتیپ آباد که مشمول طرح های محرومیت زدایی شده اند و چند کارگاه که با تسهیلات اشتغالزایی بسیج سازندگی راه اندازی شده بودند، از جمله مکان هایی بود که توسط اصحاب رسانه مورد بازدید قرار گرفتند.

 

وینسار یکی از روستاهای شهرستان قروه است که بسیج سازندگی با توجه به نیازمندی ها و محرومیت هایی که در این روستا است به انجام اقدامات محرومیت زدایی پرداخته است.

 

احداث حسینیه سیدالشهداء در روستای وینسار از جمله طرح های محرومیت زدایی سپاه در این روستا است.

 

مسئول بسیج سازندگی قروه اظهار داشت: در احداث این حسینیه مبلغ 4 میلیارد و و 930 میلیون ریال هزینه شده است که از این میزان اهالی روستا بیش از 2 میلیارد و 200 میلیون ریال آن را  آن را خود تامین نموده اند.

 

علی رضویان مسئول بسیج سازندگی شهرستان قروه در جمع خبرنگاران و در حین بازدید از طرح مهای محرومیت زدایی در روستای وینسار گفت: بسیج سازندگی شهرستان قروه، در سه بخش محرومیت زدایی و مردم یاری، ایجاد اشتغال پایدار با تسهیلات اقتصاد مقاومتی در روستاها و اجرای اردوهای جهادی ا روزه تا 15 روزه در اقشار مختلف بسیج، فعالیت می کند.

 

وی اظهار داشت: از سال 1393 تاکنون بالغ بر 60 طرح محرومیت زدایی با اعتبار بالغ بر 1 میلیارد تومان درروستاهای شهرستان قروه به اجرا درآمده است که با همکااری و مشارکت اصلی ساکنان این مناطق صورت گرفته است.

 

مسئول بسیج سازندگی شهرستان قروه به بیان طرح های محرومیت زدایی پرداخت و گفت: احداث خانه های عالم، ساخت و بازسازی خانه محرومین، بازسازی مدارس، آبرسانی از جمله طرح های محرومیت زدایی اجرا شده در روستاهای محروم است.

 

رضویان با بیان اینکه بسیج سازندگی به اجرای اموری پی پردازد که نهادهای دولتی به آن کم توجه و یا بی توجه هستند، عنوان کرد: بسیج همواره از امکانات خود و با تیکه بر مشارکت مردم ووارد عرصه هیا محرومیت زدایی شده و به دنبال زدودن فقر از چهره مناطق محروم است.

 

وی با اشاره به طرح های اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: سپاه از جمله ارگان هایی بود که بلافاصله بعد از اعلام سیاست های اقتصاد مقاومتی توسط مقام معظم رهبری وارد عمل شد و تاکنون در شهرستان قروه بالغ بر 300 طرح پایداار اقتصاد مقاومتی اجرا شده که برای 1000 نفر ایجاد اشتغال نموده است.

 

به گفته مسئول بسیج سازندگی سپاه شهرستان قروه، طرح های اقتصاد مقاومتی شامل پرورش ماهی، پرورش شترمرغ، پرورش قارچ، مرغ بومی، زنبور عسل و ... است.

 

روستای قوچاق یکی دیگر از روستاهای توابع قروه است که به گفته مردمان این روستا، بسیج سازندگی تنها نهادی است که در سال های اخیر تاکنون خدمات قبل توجهی را در این روستا انجام داده است.

 

 

سه طرح ایجاد شبکه آبرسانی، ایجا سیتم گرمایشی مدارس و احداث جاده روستایی از جمله طرح های محرومیت زدایی در روستیا قوچاق است.

 

مسئول بسیج سازندگی شهرستان قروه در این رابطه اظهار کرد: طرح آبرسانی به روستا و احداث راه روستایی هر کدام به ترتیب دارای اعتباری بالغ بر 200 میلیون ریال و 250 میلیون ریال می باشند که جمعا 450 میلیون ریال برای اجرای این  2 طرح هزینه شده است.

 

وی در ادامه تصریح کرد: اجرا و راه اندازی سیستم گرمایشی مدرسه این روستا نیز دارای اعتباری 50 میلیون ریالی بوده است.

 

روستای حاجی آباد از دیگر روستاها در شهرستان قروه است که بسیج سازندگی قروه علاوه بر اجرای طرح های محرومیت زدایی، تسهیلاتی نیز برای طرح های اشتغالزایی به تعدادی از ساکنان آن پرداخت کرده است.

 

 

 

 

گلخانه پرورش گیاهان زینتی یکی از طرح های اقتصاد مقاومتی است که با حمایت و تسهیلات ارائه شده از سوی بسیج سازندگی توسط یکی از ساکنان و در روستای حاجی آباد راه اندازی شده است.

 

به گفته مسئول بسیج سازندگی قروه، ایجاد اشتغال پایدار در روستاها موجب می شود که از مهاجرت روستاییان به شهر جلوگیری به عمل آید و حتی در مواردی این حمایت ها از اشتغال های پایدار در سطح روستاها، مهاجرت معکوس را به دنبال خواهد داشت.

 

احداث مسجد در روستای سرتیپ آباد از دیگر طرح های محرومیت زدایی سپاه پاسداران در این روستا است.

 

 

اعضای شورای روستای روستای سرتیپ آباد از نیازمندی های روستا موارد متعددی را بیان کردند و ضمن گله مندی از اینکه در سال های اخیر از داشتن حتی یک مسجد محروم بوده اند و مسئولین توجهی به آن نداشته اند از زحمات و تلاش های بسیج سازندگی و سرکشی های این واحد جهت رفع نیازها و محرومیت های روستا ابراز رضایت مندی کردند.

 

 

 

کارگاه مصنوعات سنگی سپاهان و کارگاه مصنوعات سنگی برادران حیدری از دیگر واحدهای تولیدی در سریش آباد است که با حمایت و ارائه تسهیلات اقتصاد مقاومتی از سوی بسیج سازندگی شهرستان قروه احداث و راه اندازی شده اند.

 

 

حیدری مدیر یکی از این کارگاه هایی صنعتی  با بیان اینکه تاکنون هیچ نهاد دولتی حمایتی از واحد ما نداشته اند، اظهار داشت: تنها واحدی که در شروع کار ما را یاری کرد بسیج سازندگی سپاه بود که 600 میلیون ریال از این واحد تسهیلات دریافت کرده ایم و کمال تشکر را از مسئولین آن داریم.

 

 

 

 

وی به استفاده از ظرفیت ناقص کارگاه اشاره کرد و گفت: ما در این کارگاه هزینه بسیار زیادی برای مکان و دستمزد کارگران و سایر موارد متحمل می شوییم اما با این وجود از ظریفت کامل تولید در این کارگاه نمی توانیم استفاده کنیم و همواره با مشکل کمبود مواد اولیه که همان سنگ خام معدن است مواجه هستیم.

 

 

در پایان اصحاب رسانه از نمایشگاه نوروزی در شهرستان قروه که غرفه هایی از دستاوردهای اقتصاد مقاومتی هم در آن حضور داشتند بازدید کردند.

 

 

 

غرفه داران شرکت کننده در این نمایشگاه از زمان برگزاری این نمایشگاه و عدم تبلیغات و اطلاع رسانی  مناسب برای آن ابراز نارضایتی کردند و گفتند: متاسفانه مسئولین مربوطه زمانی را برای برپایی نمایشگاه در نظر گرفتند که مردم و به ویژه کارمندان هنوز حقوق و عیدی آخر سال را دریافت نکرده اند و همین باعث شده است که مردم برای خرید عید مراجعه نکنند و با وجود اینکه به روزهای پایانی نمایشگاه نزدیک می شویم اما هنوز فروش قابل توجهی نداشته ایم.



برچسب ها :


نظرات کاربران :

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید!

دیدگاه های ارسالی شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نام *
 

کد امنیتی
 
   
فیلــــم
بیشتــر
فینال جام جهانی کشتی نروژ؛ حسن یزدانی - دیوید تیلور
حضور مردم شهرستان قروه در راهپیمایی موتوری و خودرویی ۲۲ بهمن ۹۹
اجرای طرح شهید سلیمانی و ویزیت رایگان گروه جهادی چشم پزشکی در قروه
ویدیویی غم انگیز از به رگبار بسته شدن خودروی شهید جمال کریمی
باشگاه 9 ماهه ی روستای مالوجه هنوز آب و گاز ندارد
فینال جام جهانی کشتی نروژ؛ حسن یزدانی - دیوید تیلور
حضور مردم شهرستان قروه در راهپیمایی موتوری و خودرویی ۲۲ بهمن ۹۹
اجرای طرح شهید سلیمانی و ویزیت رایگان گروه جهادی چشم پزشکی در قروه
ویدیویی غم انگیز از به رگبار بسته شدن خودروی شهید جمال کریمی
باشگاه 9 ماهه ی روستای مالوجه هنوز آب و گاز ندارد
پربازدیدترین های یک ماه اخیر

ADS In Website

ADS In Website