چهارشنبه 6 مرداد 1395 / 08:26|کد خبر : 2127|گروه : اقتصادی

نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی:

مراکز فنی و حرفه‌ای بازوان عملی تربیت نیروی انسانی ماهر به عنوان محور توسعه هستند

مراکز فنی و حرفه‌ای بازوان عملی تربیت نیروی انسانی ماهر به عنوان محور توسعه هستند

نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی مراکز فنی و حرفه‌ای را بازوان عملی تربیت نیروی انسانی ماهر به عنوان محور توسعه معرفی کرد و گفت: نیروی انسانی ماهر مهم‌ترین و برجسته‌ترین شاخص برای رسیدن به توسعه همه جانبه است.

به گزارش خبرنگار سراب خبر، علی محمد مرادی روز گذشته و در جریان بازدید از مرکز فنی و حرفه ای شهرستان قروه با بیان اینکه با اقدام و عمل می توان اقتصاد مقاومتی را محقق نمود اظهار داشت: متاسفانه در حال حاضر شهرستان قروه روی ریل اقتصاد مقاومتی نیست.

وی افزود: شرط دستیابی به توسعه اقتصادی عملگرا بودن در اقتصاد مقاومتی است که آموزش‌های فنی و حرفه‌ای می‌تواند مصداق و معیاری برای توانمندسازی افراد برای ایجاد شغل و رهایی از پشت میزنشینی باشد.

نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: باید افراد جامعه در زمینه مصداق ها و تاثیرات اصل اقتصاد مقاومتی که مقام معظم رهبری نیز بر اقدام و عمل آن تاکید دارند، توجیه شوند.

مرادی با بیان اینکه اشتغال جوانان اولین گام برای رسیدن به رشد و تعالی است، افزود: باید رشد همه جانبه و پرهیز از تک بعدی بودن در اقتصاد را در کنار توجه و سرمایه‌گذاری بر روی نسل جوان قرار داد تا به موفقیت رسید.

به گفته مرادی نیروی محرکه هر کاری دانش و علم و آگاهی نسبت به حرف و فنون است و در این مرحله آموزش و پرورش نقشی اساسی ایفا می‌کند و در بعد عملی مراکز آموزش عالی و مراکز فنی و حرفه‌ای باید وارد حوزه عمل شوند.

وی توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را در شرایط کنونی برای اقتصاد و فرهنگ ایران و به ویژه شتاب دهی به فرایند تولید امری حیاتی دانست و گفت: بدون آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، سرمایه‌گذاری‌های زیربنایی و افزایش ابزار و تجهیزات و به طور کلی سرمایه فیزیکی بدون سرمایه انسانی بلااستفاده مانده و یا به نحو اقتصادی و کارآمد مورد بهره‌برداری قرار نمی‌گیرد. 

مراکز فنی و حرفه‌ای بازوان عملی تربیت نیروی انسانی ماهر به عنوان محور توسعه هستند

عضو کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه از ضرورت ها و الزامات رشد و توسعه اقتصادی، نظام آموزش برای ایجاد مهارت‌های لازم سرمایه انسانی است بیان داشت: در این میان آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به عنوان تلفیقی از علم، فن و هنر و نقش بسیار مهمی در تامین نیروی انسانی کارآمد ایفا نموده و مضمونی توسعه‌ای دارد.

مرادی اولویت نخست دولت را تربیت و پرورش افراد برای خوداشتغالی اعلام و اظهار داشت: ارائه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در واقع حرکت به سمت و سوی ایجاد اشتغال پایدار برای افراد است.

وی در پایان وظیفه حاکمیت را فراهم‌سازی بسترهای لازم برای ایجاد اشتغال دانست و افزود: تداوم حرکت جویندگان کار در این مسیر با ارائه تسهیلات فراهم می‌شود که مسؤولان موظف به رفع موانع و ایجاد مسیری هموار هستند.

شهرستان قروه اولین مجری رشته مصنوعات سنگی در کشور است

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای قروه نیز در جریان این بازدید گفت: 14 سال از آغاز فعالیت این مرکز می‌گذرد که در مدت یادشده در زمینه‌های سخت افزاری و نرم افزاری شاهد رشد و رسیدن به شاخص‌های استاندارد بوده‌ایم.

حجت الله شریفی افزود: تربیت نیروی کار ماهر و توانمند و عرضه به بازار کار از مهم‌ترین محورهای فعالیت این مرکز  بوده است که با این اقدام توانسته‌ایم به بخش از وابستگی‌ها در تولید فائق آییم.

وی از فعالیت 14 کارگاه در بخش دولتی در این شهرستان خبرداد و افزود: از این تعداد،7 کارگاه به آقایان و 3 کارگاه به بانوان اختصاص دارد و 4 کارگاه نیز در زندان این شهرستان به مددجویان زندانی ارائه خدمت می‌دهد.

به گفته رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای قروه، 12 آموزشگاه نیز در بخش آزاد در این شهرستان فعال است که با توجه به سیاست‌های اصل 44، هر آموزشگاهی که در بخش خصوصی وارد عرصه فنی و حرفه‌ای شود، رشته‌های آموزشی آن از بخش دولتی حذف و به بخش خصوصی واگذار می‌شود.

وی ارائه آموزش‌ها را مبتنی بر نیازسنجی از مخاطبان اعلام و خاطرنشان کرد: در حال حاضر این شهرستان اولین مجری رشته مصنوعات سنگی در کشور است.

به گفته شریفی، کمبود اعتبار مانع از جذب اساتید این حرفه در زمینه پیکرتراشی شده است که اگر این مهم اتفاق بیفتد، قروه قابلیت تبدیل به برند جهانی در زمینه مصنوعات سنگی را داراست.

وی افزود: در عرض یک سالی که از عمر رشته مصنوعات سنگی در این مرکز می‌گذرد، 64 نفر در این رشته موفق به اخذ مدرک شده‌اند و 12 نفر نیز در حال آموزش هستند.

رئیس مرکزآموزش فنی و حرفه‌ای قروه گفت: با استفاده از این آموزش‌ها هم اکنون 18 کارگاه مصنوعات سنگی در شهر سریش آباد فعال است.




برچسب ها :

مراکز فنی و حرفه ایبازوان عملینماینده قروه و دهگلانعلیمحمد مرادیرئیس مرکزآموزش فنی و حرفه‌ای قروهحجت الله شریفی

نظرات کاربران :

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید!

دیدگاه های ارسالی شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نام *
 

کد امنیتی
 
   
فیلــــم
بیشتــر
فینال جام جهانی کشتی نروژ؛ حسن یزدانی - دیوید تیلور
حضور مردم شهرستان قروه در راهپیمایی موتوری و خودرویی ۲۲ بهمن ۹۹
اجرای طرح شهید سلیمانی و ویزیت رایگان گروه جهادی چشم پزشکی در قروه
ویدیویی غم انگیز از به رگبار بسته شدن خودروی شهید جمال کریمی
باشگاه 9 ماهه ی روستای مالوجه هنوز آب و گاز ندارد
فینال جام جهانی کشتی نروژ؛ حسن یزدانی - دیوید تیلور
حضور مردم شهرستان قروه در راهپیمایی موتوری و خودرویی ۲۲ بهمن ۹۹
اجرای طرح شهید سلیمانی و ویزیت رایگان گروه جهادی چشم پزشکی در قروه
ویدیویی غم انگیز از به رگبار بسته شدن خودروی شهید جمال کریمی
باشگاه 9 ماهه ی روستای مالوجه هنوز آب و گاز ندارد
پربازدیدترین های یک ماه اخیر

ADS In Website

ADS In Website