یکشنبه 3 مرداد 1395 / 09:48|کد خبر : 2113|گروه : اجتماعی

جولان مرگ در جاده‌های کردستان

جولان مرگ در جاده‌های کردستان

این روزها مرگ با سرعت اما بی سر و صدا در جاده‌های کردستان جولان می‌دهد و قربانیان خود را روانه آخرت می‌کند.

به گزارش سراب خبر، این روزها شاهد اخبار ناخوشایندی از وقوع تصادفات مرگبار در جاده‌های کردستان به گوش می‌رسد، اخباری که شنیدن آن هم دردناک و غیر قابل تحمل است.

مرگی که از پشت فرمان پای خود را روی گاز فشار می‌دهد تا در حادثه خیزترین نقطه، خودرو یا موتورسیکلت هم خود را به جمع این سه اضافه کند و مرگی دردناک را رقم بزند.

پنج‌‌شنبه شب هفته گذشته، اولین سانحه به وقوع پیوست که در پی آن یک دستگاه خودروی پیکان با موتورسیکلت در محور سریش‌آباد به قروه رخ داد.

در این سانحه مرگبار راکب و ترک‌نشین موتورسیکلت در دم فوت کردند و راننده پیکان هم بعد از انتقال به بیمارستان فوت کرد و سرنشین سواری پیکان نیز برای مداوا به یکی از بیمارستان‌های سنندج منتقل شد.

عیسی  گوهری فرمانده پلیس راه‌های استان کردستان دلیل این سانحه را انحراف به چپ خودروی پیکان اعلام کرد.

سانحه‌ای که پرونده آن با مرگ دو جوان موتورسوار و راننده پیکانی که هرگز به مقصد نرسیدبسته شد و بازهم افکار عمومی به نامناسب بودن مسیر ارتباطی قروه ـ سریش‌آباد گروه خورد.

عملیات اجرایی ارتقاء این راه به بزرگراه از سال 90 آغاز شده است، که تا سال 91 تنها منجر به تعریض نزدیک به سه کیلومتر از سمت قروه شد و عملا در بهبود نقاط حادثه‌خیزی که پس از این سه کیلومتر است، نقشی نداشته است.

طول کل این محور 9.2 کیلومتر با احتساب کنارگذر سریش‌آباد است که  در مجموع 4.1  کیلومتر از این محور به بزرگراه ارتقا یافته است و 1.5 کیلومتر دیگر آن که همواره آبستن حوادث مرگبار به شمار می‌رود، در دست تعریض و بهسازی است .

این محور نقطه اتصال شریانی سه استان همدان، زنجان و کردستان به شمار می‌رود، که  این قطعه یکی از نقاط حادثه خیز بزرگراه بیجار همدان سنندج است.

یک روز پس از این واقعه مرگبار، قهرمان جوان کونگ‌فوی کشورمان نیز در حادثه‌ای مشابه جان خود را از دست داد و کارنامه  قهرمانی‌های خود را با داغدارکردن جامعه ورزش قروه، ناتمام گذاشت.

نوید یوسفی قهرمان 17 ساله قروه‌ای که سال گذشته موفق به کسب عنوان قهرمانی رقابت‌های جوانان کشور در اصفهان شده بود، آخرین مسابقه خود را ناتمام گذاشت و هیچ گاه به بانه نرسید تا رزم خود را به نمایش بگذارد.

خودروی تیم پنج نفره کونگ‌فو شهرستان قروه که برای شرکت در رقابت‌های انتخابی استان عازم بانه بود در مسیر دهگلان ـ حسین آباد دچار حادثه شد و طی آن 4 نفر از سرنشینان خودرو حامل ورزشکاران، زخمی و نوید یوسفی، کونگ فوکار قروه‌ای جان خود را دست داد.

و امروز هم سانحه‌ای دیگر بر اثر بی‌مبالاتی یک موتورسوار در محور قروه ـ سنندج، در حدفاصل روستای کاظم آباد قروه روی داد که با وجود شدت تصادف، تنها راکب موتورسیکلت به شدت مجروح شد و خوشبختانه تلفات جانی نداشت.

این  تصادف بین یک دستگاه موتور، سواری سمند و کامیونت خاور، رخ داد  یک نفر زخمی شد که علت حادثه، بی‌مبالاتی راکب موتورسوار در عدم رعایت حق تقدم حین گردش به چپ نسبت به هر دو خودروی دیگر اعلام شده است.

جالب اینجاست که پلیس راه شهرستان قروه خود را مجاز به ارائه اطلاعاتی همچون نحوه و علت تصادفات نمی‌داند و خبرنگاران را برای کسب اطلاعات به مرکز استان مراجعه می‌دهد....

کارشناسان همواره سه عامل انسان، وسیله نقلیه و جاده را در بروز تصادفات موثر می‌دانند، سه عاملی که هم اکنون هرسه دست به دست هم داده‌اند تا چندین خانواده در روزهای گرم تابستان، داغدار عزیزان خود باشند.

منبع: فارس




برچسب ها :

جولان مرگ در کردستاناخبار ناخوشایندی از وقوع تصادفاتوقوع تصادفات مرگبار در جاده‌های کردستانوقوع سانحه رانندگی در کردستان

نظرات کاربران :

ایرانی [دوشنبه 4 مرداد 1395 | 09:28] پاسخ

مرگ بر این مدیریت.

جعفر [پنجشنبه 7 مرداد 1395 | 00:59] پاسخ

کاش همین اتفاق ناگوار برای نزدیکان مدیرراه وشهرسازی میفتاد ک ببینن چ مصیبت بزرگیست ............جلو بادکولرنشستن سزاوارنیست مدیرکل راه وشهرسازی ........
درود ب وزیرقبلی جناب مهندس نیکزاد ن آقای آخوندی ک وضع راهها روبیخیال شده

دیدگاه های ارسالی شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نام *
 

کد امنیتی
 
   
فیلــــم
بیشتــر
فینال جام جهانی کشتی نروژ؛ حسن یزدانی - دیوید تیلور
حضور مردم شهرستان قروه در راهپیمایی موتوری و خودرویی ۲۲ بهمن ۹۹
اجرای طرح شهید سلیمانی و ویزیت رایگان گروه جهادی چشم پزشکی در قروه
ویدیویی غم انگیز از به رگبار بسته شدن خودروی شهید جمال کریمی
باشگاه 9 ماهه ی روستای مالوجه هنوز آب و گاز ندارد
فینال جام جهانی کشتی نروژ؛ حسن یزدانی - دیوید تیلور
حضور مردم شهرستان قروه در راهپیمایی موتوری و خودرویی ۲۲ بهمن ۹۹
اجرای طرح شهید سلیمانی و ویزیت رایگان گروه جهادی چشم پزشکی در قروه
ویدیویی غم انگیز از به رگبار بسته شدن خودروی شهید جمال کریمی
باشگاه 9 ماهه ی روستای مالوجه هنوز آب و گاز ندارد
پربازدیدترین های یک ماه اخیر

ADS In Website

ADS In Website