وقتی تنها نمادهای شهرستان قروه فراموش می شوند / پاک کردن صورت مسئله با جای خالی نخبگان
بی گمان در شرایطی که از ظرفیت وجود نخبگان و جوانان در پیشبرد اهداف فرهنگی شهرستان استفاده ای نشود راهکاری جز پاک کردن صورت مسئله باقی نخواهد ماند.
به گزارش خبرنگار سراب خبر، همیشه وقتی وارد شهری می شویم به دنبال دیدن نمادهای آن شهر حرکت می کنیم و با پرس و جو از مردم مکان های تفریحی و دیدنی شهر را برای بازدید انتخاب می کنیم و می توان گفت هر شهری برای خود نمادهایی را برجسته تر از سایر نمادها دارد و شهرداری ها شهر خود را با نمادهایی ویژه سرآمد از دیگر شهرها می سازند؛ حال با این وجود آیا به خوبی در شهرستان قروه نمادهایی که تنها متعلق به این شهر باشند به چشم امده اند و آیا آنگونه که باید این نمادها حفظ می شوند؟
به راستی تا چه اندازه در شهرستان قروه می توان با استفاده از نمادهای شهری گردشگر جذب نمود؟ آیا در این شهرستان تاکنون در خصوص سرعت بخشیدن به زیباسازی های شهری صورت گرفته است؟؟
وقتی میدان اتحاد آب می رود!!
از حدود یک ماه پیش پروژه کوچک سازی میدان اتحاد جهت سهولت در رفت و آمد و نیز کاهش بار ترافیکی آغاز شد اما آیا بهتر نبود برای اجرای چنین پروژه ای گفتمانی عمومی از سوی شهرداری با نظرخواهی از مردم صورت می گرفت؟ آیا بهتر نیست برای انجام برخی اقدامات عمرانی با نخبگان شهرستان و فعالان عرصه فرهنگی گفتگوهایی در اتاق فکرهایی جداگانه صورت پذیرد؟
در خصوص کوچک سازی میدان اتحاد به گزارشی که با مردم شهرستان قروه صورت گرفته است توجه فرمایید.
بهتر بود به جای کوچک سازی میدان، زیرگذر ایجاد می شد
مجید ضیایی یکی از فعالان فرهنگی شهرستان قروه و از بازاریان میدان اتحاد در گفتگو با خبرنگار ما گفت: کوچک ساختن میدان اتحاد که یکی از نمادهای اصلی شهرستان قروه می باشد نم تواند به خوبی بار ترافیکی شهرستان را کاهش دهد.
وی افزود: در صورتی که از زیرگذرهای مناسب در میدان اتحاد استفاده می شد نه تنها می توانست این حرکت به عنوان بازارچه ای برای ایجاد اشتغال مناسب درنظر گرفته شودبلکه بار ترافیکی و شدت عبور و مرور مردم نیز به شدت کاهش می یافت.
ضیایی ادامه داد: از طرفی سامان دهی دستفروشان میدان اتحاد نیز می تواند در کاهش بار ترافیکی مرکز شهر بسیار موثر باشد چرا که عدم ساماندهی دستفروشان حجم بالایی از رفت و آمد عابران را در پیاده روهای منتهی به میدان اتحاد ایجاد نموده است که بدون شک در ایجاد ترافیک سنگین موثر خواهد بود.
کوچک کردن میدان کمک بزرگی به حل معضل ترافیک خواهد داشت
یکی دیگر از بازاریان شهرستان قروه در میدان اتحاد در گفتگو با خبرنگار ما گفت: این حرکت می تواند در کاهش بار ترافیکی موثر باشد.
وی افزود: ما همیشه شاهد شلوغی میدان بوده ایم که امیدواریم این اقدام شهرداری در راستای کاهش بار ترافیک موثر باشد.
حجم بالای ترافیک مربوط به خیابان سید جمال است
علی رضایی نیز یکی دیگر از بازاریان قروه ای میدان اتحاد است که در گفتگو با سراب خبر گفت: بیشتر حجم ترافیک شهرستان قروه مربوط به خیابان سید جمال است و کوچک کردن میدان اتحاد ممکن است حتی حجم ترافیک خیابان سیدجمال را تشدید نماید.
وی افزود: معمولا وقتی خودروها از میدان اتحاد به سمت خیابان سید جمال حرکت می کنند به صورت همزمان 3 خودرو در ورودی خیابان تجمع می نمایند که با کوچک شدن میدان ممکن است این تعداد 2 برابر شود.
این شهروند قروه ای با اشاره به نابسامانی نمادهای اصلی شهرستان قروه افزود: متاسفانه کسی به نمادهای اصلی شهر توجهی ندارد و تخریب این نمادها برای هیچکس مهم نیست.
پارک شهید بهشتی ،نوستالژی فراموش شده شهرستان قروه
شاید بتوان یکی از اصلی ترین و قدیمی ترین نمادهای اصلی شهرستان قروه را پارک شهید بهشتی معرفی نمود، پارکی که در روزگاری نه چندان دور تفرجگاه اصلی مردم شهر بود اما امروز به لطف بی توجهی ها به مکانی نا امن و به جایگاهی برای افراد معتاد تبدیل شده است.
امروز جمعی از دانش اموزانی که برای مطالعه به پارک شهید بهشتی آمده بودند در گفتگو با خبرنگار ما از مشکلات خود در این پارک گفتند.
یکی از این دانش اموزان با اشاره به اینکه پارک شهید بهشتی یادآور خاطرات دوران کودکی اوست گفت: هم اکنون متاسفانه نمی توانیم به راحتی در این مکان حضور یابیم.
وی افزود: متاسفانه نبود امکانات و نیز نبود سرویس های بهداشتی مناسب از یک طرف و حضور افراد معتاد از طرفی باعث شده است کمتر به اینجا بیاییم.
امروز از سر ناچاری به پارک شهید بهشتی امده ایم
یکی دیگر از شهروندان قروه ای که در پارک شهید بهشتی حضو داشت گفت: امروز از سر ناچاری و از آنجایی که حال خیلی خوبی نداشتم به این پارک امدم.
وی افزود: به یاد دارم چند سال پیش این پارک یکی از مکان های مناسب تفریح شهرستان قروه بود اما متاسفانه هم اکنون چنین شرایطی در اینجا وجود ندارد و از طرفی شهرداری برای پاکسازی این مکان از آشغال ها و گیاهان هرز و یا برای زیباسازی آن اقدامی انجام نمی دهد.
چرا از معادن سنگ در جهت زیباسازی نمادها استفاده نمی شود؟
با وجودی که شهرستان قروه از منابع غنی معدنی و سنگ های تزیینی بی نظیری که می توان گفت در سطح جهان زبانزد بوده اند برخوردار است اما متاسفانه حرکتی در جهت استفاده از این منابع برای زیباسازی های شهری و مرمت بناها و نمادهای شهرستان صورت نمی گیرد.
این در حالی است که می شود در همان پارک شهید بهشتی که این روزها به پارکی خالی از میهمان تبدیل شده است با ایجاد مجسمه هایی سنگی زمینه اشتغال مناسب و زمینه فروش محصولات سنگی و نیز ایجاد بازار فروش با رویکرد جذب گردشگر مهیا شود.
از طرفی ساختمان هشت ضلعی پارک شهید بهشتی که مدتی به عنوان آکادمی هنرهای رزمی معروف بود و هم اکنون همچون ساختمان همتراز خود در پارک رضوان بی استفاده باقی مانده است می توانست به فرهنگسرایی در شهرستان قروه که یکی از شهرهای فرهنگی استان کردستان است و هنوز رنگ فرهنگسرا به خود ندیده است تبدیل شود
سراب کوثر، مجتمعی که تنها دلخوشی مردم قروه است
امروز به جرات می توان گفت تنها نماد ملموس شهرستان قروه همین سراب کوثر است که هر ساله تنها سنگفرش های پیاده رو آن و آسفالت خیابان های اطرافش مقداری مرمت می شود و از انجایی که شهرستان قروه ید والایی در تغییر شهردار دارد همه ساله رنگ جدیدی با سلیقه شهردار به خود می گیرد که نه تنها اثری در جذب گردشگر آنگونه که باید نداشته است بلکه گاهی موجب تخریب نمادهای سنتی سراب نیز شده است.
نبود این شهربازی از بودنش بهتر است
یکی از مردم شهرستان قروه که به همراه خانواده خود به سراب کوثر آمده بود در گفتگو با خبرنگار ما گفت: تمام سرگرمی و تفریح مردم و بچه های ما سراب کوثر شده است که وقتی به اینجا هم می آییم شهربازی آن تعطیل است.
وی افزود: متاسفانه آنگونه که باید مسئولین از وجود این نعمت خدادادی استفاده نمی کنند و فقط نرده های آن را رنگ می زنند.
این شهروند قروه ای ادامه داد: هیچ برنامه ای برای پاکسازی کف دریاچه سراب وجود ندارد و با اینکه مردم برای لذت بردن از این طبیعت به این مکان مراجعه می کنند اما جلبک های کنار دیوار روحیه انسان را از بین می برند.
ساختمان هشت ضلعی پارک رضوان، مدتی قلیان سرا و هم اکنون در حال تخریب
اگر چه این روزها همه در جلسات متعدد از مضر بودن قلیان و خطرناک بودن مصرف آن سخن می گویند اما به راستی تا همین یکسال گذشته در پارک رضوان که محل تفریح خانواده های شهرستان قروه می باشد تنها ساختمان آن که می توانست محلی برای موزه یا محلی برای فرهنگسرا و یا حتی سینمایی مجهز باشد به قلیان سرا تبدیل شده بود و اعتراضات مکرر مردم پس از مدتی باعث تعطیلی قلیان سرایی شد که هنوز هم نام ان بر روی پنجره های این ساختمان باقی است و هم اکنون نیز این ساختمان که می توانست محلی برای جذب گردشگر باشد در حال تخریب است و بلا استفاده همچون یار دیرین خود در پارک شهید بهشتی باقی مانده است.
سخن آخر...
بدون شک نمادهای هر شهر و دیاری نشان دهنده اصالت و نشان دهنده اعتقادات مردم آن شهر و دیار می باشند و نمادهای شهرستان قروه نیز نمی توانند از یک چنین قاعده ای مستثنی باشند اما آیا مسئولین این شهر در جهت حفظ این نمادها و استفاده از ظرفیت نخبگان این شهرستان قدمی برمی دارند؟؟
برچسب ها :
نمادهای شهرستان قروهمیدان اتحادپارک رضوانپارک شهید بهشتیپاک کردن صورت مسئلهاستفاده از ظرفیت نخبگاننظرات کاربران :
فواد محمدی [سه شنبه 4 خرداد 1395 | 13:46] پاسخ
دوستان عزیز کوچک ساختن میدان نمیتونه درد ترافیک قروه رو التیام بده ، از 5 عصر به بعد اگر یه سر به خیابان های اصلی شهر بزنیم خودروهای تک سرنشین که مشغول دور دور هستند رو به راحتی میتوان دید ، در کنار این مشکل صف عریض و طویل تاکسی های زرد رنگ قروه که در انتظار مسافر هستند نیز کاملا به چشم می خورد ( به جای کوچک کردن میدان میتوان مقداری از تاکسی ها رو گردشی بکنن که تو ایستگاه در انتظار مسافر واینسن تا ترافیک به وجود نیاد . در وهله بعد هم فرهنگ استفاده از وسیله نقلیه عمومی رو تقویت بکنن یا مسیرهای منتهی به میدان اصلی رو محدودیت ترافیکی بزارن . کوچک کردن میدان بیفایدس ...
007 [شنبه 8 خرداد 1395 | 00:16] پاسخ
دلت خوشه!!!کارشناس.
امیر [دوشنبه 17 خرداد 1395 | 10:03] پاسخ
متاسفانه فضای سبز شهر قروه در حال نابودی و خشک شدن است شما با دقت به شمشادهای تو پیاده رو ها نگا کنید حرس نشده و خشک شده اند و متروکه کردن پارک قروه تلخ و غم انگیز است
دیدگاه های ارسالی شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
- یادواره شهدای عملیات کربلای ۵ در قروه برگزار شد
- احداث دو مجتمع بزرگ گلخانهای با مساحت 62 هکتار در قروه
- ۵۶ روستای قروه عاری از شبکه سیم مسی شد
- سانحه مرگبار در محور قروه - سریش آباد با 8 کشته و مجروح
- فعالیت معدن طلای قروه از سر گرفته شد/پیگیری مطالبات مردم در دستور کار
- حال ناخوش «بوکس» قروه؛ تمرین ورزشکاران در تاریکی!
- یادواره شهدای عملیات کربلای ۵ در قروه برگزار شد
- احداث دو مجتمع بزرگ گلخانهای با مساحت 62 هکتار در قروه
- ۵۶ روستای قروه عاری از شبکه سیم مسی شد
- سانحه مرگبار در محور قروه - سریش آباد با 8 کشته و مجروح
- فعالیت معدن طلای قروه از سر گرفته شد/پیگیری مطالبات مردم در دستور کار
- حال ناخوش «بوکس» قروه؛ تمرین ورزشکاران در تاریکی!
- یادواره شهدای عملیات کربلای ۵ در قروه برگزار شد
- احداث دو مجتمع بزرگ گلخانهای با مساحت 62 هکتار در قروه
- ۵۶ روستای قروه عاری از شبکه سیم مسی شد
- وزیر کشور از گردنه صلواتآباد سنندج بازدید کرد
- ۶۱۸ مسافر در راه مانده در قروه اسکان داده شدند
- سانحه مرگبار در محور قروه - سریش آباد با 8 کشته و مجروح
- فعالیت معدن طلای قروه از سر گرفته شد/پیگیری مطالبات مردم در دستور کار
- حال ناخوش «بوکس» قروه؛ تمرین ورزشکاران در تاریکی!
- دستگیری 2 سارق با کشف 6 فقره سرقت سیم برق در قروه
- از قهرمانان، ورزشکاران و مدال آوران شهرستان قروه تجلیل شد
شهرستان قروه رتبه اول خرید تضمینی گندم را کسب کرد/ کاهش ۶۲ درصدی خرید تضمینی گندم در کردستان
پیشبینی برداشت ۱۹هزارتن خیار و گوجهفرنگی از جالیزارهای قروه
دستگيري 17 نفر از معتادان متجاهر در قروه + تصاویر
تحول انقلاب اسلامی از خاورمیانه تا قلب آمریکا / انقلاب اسلامی آغازگر استکبار ستیزی جهانی
تمام دنیا اقتدار ایران اسلامی را مشاهده کرد / عملیات انتقام تا اخراج نیروهای آمریکایی از منطقه ادامه یابد
دستگيري 17 نفر از معتادان متجاهر در قروه + تصاویر
تحول انقلاب اسلامی از خاورمیانه تا قلب آمریکا / انقلاب اسلامی آغازگر استکبار ستیزی جهانی
مکانیسم ماشه فریب افکار عمومی است / جنایت های آمریکا در منطقه قابل چشم پوشی نیست
به سخره گرفتن تکنولوژی نظامی آمریکا با حمله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
پاسخ به ابهامات حمایت رهبر معظم انقلاب اسلامی از موضوع افزایش قیمت بنزین
طاها [سه شنبه 4 خرداد 1395 | 13:36] پاسخ
افسوس....