دوشنبه 19 بهمن 1394 / 11:26|کد خبر : 1257|گروه : سیاسی

رییس مجمع عالی بسیج شهرستان قروه

پیشنهادات و راهکارهای سازنده مجمع عالی بسیج شهرستان قروه در سطح کشور بررسی شده اند

پیشنهادات و راهکارهای سازنده مجمع عالی بسیج شهرستان قروه در سطح کشور بررسی شده اند

رییس مجمع عالی بسیج شهرستان قروه گفت: تمامی راهکارها و پیشنهادات اساسی مجمع در سطح کشور بررسی شده اند و بسیاری از آنها ثمربخش بوده اند.

به گزارش خبرنگار سراب خبر، جعفر کاوه در سومین همایش مجمع عالی بسیج شهرستان قروه با ارائه گزارشی از عملکرد شورای اقشار بسیج قروه اظهار داشت: بر اساس برنامه سازمان بسیج مستضعفین در سطح کشور هر شهرستان دارای 16 شورای اقشار است که هر کدام دارای دبیر، رئیس و نائب رئیس هستند و در این اقشار نخبگان شناسایی شده و از نظرات آن‌ها در راستای بهبود شرایط هر یک از اقشار استفاده می‌شود.

وی با اشاره به کارگروه‌های 8گانه شهرستانی افزود: در این کارگروه‌ها 8 مبحث پیگیری می‌شود که هر کارگروه مبحث خاص خود را دارد به گونه‌ای که در کارگروه اقتصادی مباحث اقتصادی و در کارگروه‌های دیگر مثلاً در کارگروه علمی مباحث علمی مطرح می‌شود.

رییس مجمع عالی بسیج شهرستان قروه تصریح کرد: معضلات هر یک از کارگروه‌ها بررسی شده و راهکارهایی جهت رفع معضلات و هموار ساختن روند بهبود وضعیت کارگروه‌ها ارائه می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: شوراهای بسیج در جهت استفاده از فرصت‌ها و ظرفیت‌‌های مناسب شهرستان و رفع معضلات و مشکلات شهرستان با استفاده از وجود نیروهای نخبه اقدامات مناسبی را انجام داده است که هر کدام از کارگروه‌ها با بررسی موضوعات مطابق با کارگروه خود عمل می‌کنند.

کاوه عملکرد مجمع عالی بسیج را مفید ارزیابی کرد و افزود: ارائه 10 پیشنهاد و 2 راهکار در سطح شهرستان، ارائه 9 پیشنهاد برای مقابله با بحران کم آبی،راه اندازی اتاق صنایع و معادن شهرستان قروه،راه اندازی بازارچه هفتگی در سطح شهرستان،اولویت بخشی برای به کار گیری نیروهای بومی در معادن شهرستان قروه،تسریع در راه اندازی دانشگاه صنعت و معدن از جمله اقدامات موثر شورای عالی بسیج شهرستان قروه بوده است.

وی با اشاره به مواضع شورای عالی بسیج شهرستان قروه در مسائل حساس سطح جهان افزود:توجه جدی به توسعه اقتصاد مقاومتی در سطح شهرستان قروه با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری،تشویق مردم برای حضور گسترده در انتخابات مجلس شورای اسلامی، تبیین مسئله برجام و نیز تاکید بر لزوم حضور گسترده در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن ماه از جمله مواضع مجمع عالی بسیج شهرستان قروه بوده است.

پیشنهادات و راهکارهای سازنده مجمع عالی بسیج شهرستان قروه در سطح کشور بررسی شده اند




برچسب ها :

پیشنهادات و راهکارهای سازنده مجمع عالی بسیج شهرستان قروهرییس مجمع عالی بسیج شهرستان قروهجعفر کاوهعملکرد شورای اقشار بسیج قروه

نظرات کاربران :

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید!

دیدگاه های ارسالی شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نام *
 

کد امنیتی
 
   
فیلــــم
بیشتــر
فینال جام جهانی کشتی نروژ؛ حسن یزدانی - دیوید تیلور
حضور مردم شهرستان قروه در راهپیمایی موتوری و خودرویی ۲۲ بهمن ۹۹
اجرای طرح شهید سلیمانی و ویزیت رایگان گروه جهادی چشم پزشکی در قروه
ویدیویی غم انگیز از به رگبار بسته شدن خودروی شهید جمال کریمی
باشگاه 9 ماهه ی روستای مالوجه هنوز آب و گاز ندارد
فینال جام جهانی کشتی نروژ؛ حسن یزدانی - دیوید تیلور
حضور مردم شهرستان قروه در راهپیمایی موتوری و خودرویی ۲۲ بهمن ۹۹
اجرای طرح شهید سلیمانی و ویزیت رایگان گروه جهادی چشم پزشکی در قروه
ویدیویی غم انگیز از به رگبار بسته شدن خودروی شهید جمال کریمی
باشگاه 9 ماهه ی روستای مالوجه هنوز آب و گاز ندارد
پربازدیدترین های یک ماه اخیر

ADS In Website

ADS In Website