یکشنبه 20 دی 1394 / 09:50|کد خبر : 1093|گروه : اجتماعی

احیای کسب و کارهای خرد راهی مطمئن برای خروج از بیکاری

احیای کسب و کارهای خرد راهی مطمئن برای خروج از بیکاری

امروزه احیای کسب و کارهای خرد و ایجاد مشاغل کوچک و زود بازده راهی برای خروج از بیکاری و ایجاد یک اشتغال پایدار است.

به گزارش خبرنگار سراب خبر، سال ها پیش در روستاهای کوچک زنان و مردان در کنار یکدیگر با پرورش گاو و گوسفند و فروش محصولات لبنی امرار معاش می نمودند و از زندگی خود رضایت داشتند اما این روزها و با توسعه زندگی شهری مردم با مهاجرت از روستاها به شهرنشینی با دغدغه بیکاری مواجه شده اند که رفع این دغدغه نیازمند ایجاد انگیزه بخصوص در جوانان است.

پیشرفت شهرها و وجود کارخانجات در کلان شهرها محدوده ای از امنیت شغلی برای جوانان در اینگونه شهرها ایجاد نموده است اما در شهرهای کوچک همچون شهرستان قروه چگونه می توان با معظل بیکاری روبرو شد.

چندی پیش رییس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی شهرستان قروه در گفتگو با خبرنگار سراب خبر با اشاره به لزوم توسعه کسب و کارهای خرد در سطح شهرستان گفت: در کشور ما مشاغل خانگی دارای قدمتی چند هزار ساله می باشند.

وی افزود: وجود کارگاه ها و محیط های اقتصادی با محوریت تولید در تمامی خانه ها و منازل ایران اسلامی از سال های گذشته وجود داشته است و هم اکنون نیز باید در پی احیای فرهنگ تولید در خانواده ها باشیم.

شعبانی بیان داشت: متاسفانه امروزه با ترویج فرهنگ شهر نشینی و مصرف گرایی زمینه ایجاد مشاغل خانگی و تولید خانگی محدود شده است به گونه ای که حتی در روستاها نیز این روند کند گردیده است.

وی با تاکید بر لزوم تزریق نیروی مولد و تولید کننده به جامعه افزود: این نیرو می تواند احیا و توسعه مشاغل خانگی در شهرستان باشد.

رییس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت: با احیای کسب و کارهای خرد و ایجاد مشاغل خانگی زمینه مقابله مناسب و مفید با معضل بیکاری فراهم خواهد شد.

شعبانی افزود: امروز مشاغل خانگی از منظر دولتمردان بعنوان محور عملیات اشتغال زایی مورد توجه قرار گرفته است و در سند چشم انداز 20 ساله زمینه ایجاد اشتغال برای اینگونه متقاضیان ایجاد شده است.

وی تصریح کرد: مشاغل خانگی و کسب و کارهای خرد برای جوانانی که امکان جذب در دستگاه های دولتی را ندارند و نیز از توان مالی برای راه اندازی بنگاه اقتصادی و انجام فعالیت مستقل بدون حمایت برخحوردار نیستند بسیار موثر و مفید است و در واقع بستری مناسب برای اشتغال در فعالیت های گوناگون اقتصادی است.

احیای کسب و کارهای خرد راهی مطمئن برای خروج از بیکاری

بی شک نبود امکانات و نبود سرمایه ای مطمئن زمینه ای را فراهم می کند که انسان بیش از هر زمان دیگری به فکر احیای کسب و کار خود باشد و در این راه قطعا مشاغل زود بازده می توانند دلگرمی بیشتری برای جوانان محقق کنند،

توسعه و گسترش مشاغل زود بازده و کوچک نه تنها راهکاری برای خروج از بیکاری است بلکه زمینه ای برای ارتقای سطح اقتصادی شهرستان و صادرات محصولات تولیدی خواهد بود که نیازمند توجه و پیگیری مسئولین می باشد.




برچسب ها :

سراب خبرکسب و کار خردشعبانیقروه

نظرات کاربران :

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید!

دیدگاه های ارسالی شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نام *
 

کد امنیتی
 
   
فیلــــم
بیشتــر
فینال جام جهانی کشتی نروژ؛ حسن یزدانی - دیوید تیلور
حضور مردم شهرستان قروه در راهپیمایی موتوری و خودرویی ۲۲ بهمن ۹۹
اجرای طرح شهید سلیمانی و ویزیت رایگان گروه جهادی چشم پزشکی در قروه
ویدیویی غم انگیز از به رگبار بسته شدن خودروی شهید جمال کریمی
باشگاه 9 ماهه ی روستای مالوجه هنوز آب و گاز ندارد
فینال جام جهانی کشتی نروژ؛ حسن یزدانی - دیوید تیلور
حضور مردم شهرستان قروه در راهپیمایی موتوری و خودرویی ۲۲ بهمن ۹۹
اجرای طرح شهید سلیمانی و ویزیت رایگان گروه جهادی چشم پزشکی در قروه
ویدیویی غم انگیز از به رگبار بسته شدن خودروی شهید جمال کریمی
باشگاه 9 ماهه ی روستای مالوجه هنوز آب و گاز ندارد
پربازدیدترین های یک ماه اخیر

ADS In Website

ADS In Website